REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: dreambox 500

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bende uzun zamandır kullanmakta olduğum NEXT 200 CX SUPER PLUS uydu alıcısını Drembox 500 s ile değiştirmek istiyorum.Fakat kafama takılan bazı düşünceler var:
    1)-Bu drembox 500 s modelini ben burada buldum 220 ytl dediler bana uygun geldi fiyatı o yüzden klon olduğunu düşünüyorum klonsa ne gibi bir zararı var veya orjinalinden ne gibi bir eksiği olur?
    2)-Bu cihazı bildiğim kadarıyla modeme bağlı tutacağız bu sayede 2000 le izleyemediğim hangi yayınları izlerim.Bu cihaz modeme bağlı olduğuna göre cihazı alıpta yazılım atmaya gerek kalıyormu?card sharring olayını nasıl yapabilirim?

Biraz fazla oldu ama bu sorular varken de kafamda almak istemedim.Teşekkürler.
    türkiyede orjinal cihaz bulmak zor klon cihazlara gelince gemmini 4,20 yazılım versiyonun üzerine çıkmayacaksın çıkarsan cihazın flaşı yanabilir diger yazılımları kullanabilirsin server olayına gelince anlaşmana bağlı olarak bir çok kanala bakabilirsin ,örneğin ben aralık 2007 den beri gemmini 4.20 kullanıyorum gayette memnunum sık sık yazılım atmana gerek yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizin tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar orjınal next 2000 cx super plus ta kalayım mı yoksa klon drembox mu alayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sizin tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar orjınal next 2000 cx super plus ta kalayım mı yoksa klon drembox mu alayım
    adsl var herhalde bence 500s i tavsiye ederim yalnız paylasım alırsan almazsan fazla bir işne yaramaz standart bir çihazın yaptığı işleri yapar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım sonuç olarak nexttede paylaşım yapabiliıon ama hep açık bir bilgisayarın olacak. dreamde modemın açık kalması yeterlı birde dream çok hızlı bir cihaz ve saymakla bitmeyen özelliği var. nexttı satacaksan satma derım ama ek olarak dream almanı tavsiye ederım bende dream var ama şu an yanına bide next almayı duşunuom.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım.benim buradan şimdilik verdiğim karar server paylaşımlı olursa almaya karar verdim.Peki ama bu server diyelim ki 6 ay 1 yıl sonra bitince bir daha card paylaşımını sağlayabilirmiyim bir de bu modemde takılı durunca kotayı çok etkiler mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım.benim buradan şimdilik verdiğim karar server paylaşımlı olursa almaya karar verdim.Peki ama bu server diyelim ki 6 ay 1 yıl sonra bitince bir daha card paylaşımını sağlayabilirmiyim bir de bu modemde takılı durunca kotayı çok etkiler mi?

serveri alacağın yere bağlı uzun sürelide kullanabilirsin, kotaya gelince yaklaşık aylık 1 gb harcaman olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim arkadaşım.sağolun varolun şimdilk almaya karar verdim peki bu klon dremboxlarda arıza olayı nasıl sorun çıkartıyor mu çok ve ya orjinallerine göre ses te veya görüntüde kalite bozuk oluyor mu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10 aydır kullanıyorum hiç bir problemini görmedim sesi ve görüntüsü kaliteli yalnız alırken klon cihazlarında kendi aralarında sınıfları var diye duydum 1 sınıf klon bulursan iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oda ne ya klonn sınıfı da mı oluyormuş bir yaşıma daha girdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oda ne ya klonn sınıfı da mı oluyormuş bir yaşıma daha girdim
    Sana tavsiyem supersatforumda sponsoru var ozen uydu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. onlardan al ben birçok kişiye aldım o firmadan cihazlar 1 ci sınıf guzel sorunsuz birşey olursa hallediyorlar hemen tavsiye ederim .Alırken supersatforum uyesiyim de biraz daha yardımcı olurlar

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri