REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: dreambox 500

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sana tavsiyem supersatforumda sponsoru var ozen uydu Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. onlardan al ben birçok kişiye aldım o firmadan cihazlar 1 ci sınıf guzel sorunsuz birşey olursa hallediyorlar hemen tavsiye ederim .Alırken supersatforum uyesiyim de biraz daha yardımcı olurlar
    Üstad baktım cihaz buradan da ucuz ama kart paylaşımı yok galiba ben göremedim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstad baktım cihaz buradan da ucuz ama kart paylaşımı yok galiba ben göremedim..
    2 ay vardı kampanya yaptılardı belki rica etsen tekrar yaparlar bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın ustalarım.ben bir şey öğrenmek istiyorum.dreambax 500 ile dvd ve ev sinema sistemini nasıl çalıştırabilirim.bilgilerinizi bekliyorum.peşin teşekkürlerimi iletirim.iyi akşamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın ustalarım.ben bir şey öğrenmek istiyorum.dreambax 500 ile dvd ve ev sinema sistemini nasıl çalıştırabilirim.bilgilerinizi bekliyorum.peşin teşekkürlerimi iletirim.iyi akşamlar.
    Ev sinema sistemi derken dvdeki bir filmi çalıştramazsında Pc deki filmi izleyebilirsin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar motorlu canak ıcın sorunsuz calısacak paylasım cıhazı almak ıstıyorum önerılerınız ne olur ve fıyatı ortalama ne kadardır vereceğiniz bilğiler icin sımdıden tşk ve iyi aksamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar motorlu canak ıcın sorunsuz calısacak paylasım cıhazı almak ıstıyorum önerılerınız ne olur ve fıyatı ortalama ne kadardır vereceğiniz bilğiler icin sımdıden tşk ve iyi aksamlar
    Next 2000dpcıs var ama oda sadece newcamd destekliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan yılmaz ustam önce cevabın için teşekkür ederim.donmalar bir kanaldan diğer kanala gittiğimde eğer o kanalda sinyal yok ise sinyal bulunmadı diyor arkasından motor falan yöne dönüyor diyor bu arada cihaz donuyor ve kımanda ile hiçbir işlem yapamıyorsun
    uzun bir zaman bekliyorsun ozaman cihaz kendiliğinden çalışmaya başlıyor.bazen de donma okadar uzun sürüyorki cihazın fişini çıkartıp tekrar takarak işletebiliyor.birde anlamadığım şey diğer cihazları motorlu çanaklarda kullandığımda sinyal olmasa bile motor falan yöne dönüyor bekleyin diye bir ibare çıkmıyor.sebebi sizce nedir.bilgilerinizi bekliyorum.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan yılmaz ustam önce cevabın için teşekkür ederim.donmalar bir kanaldan diğer kanala gittiğimde eğer o kanalda sinyal yok ise sinyal bulunmadı diyor arkasından motor falan yöne dönüyor diyor bu arada cihaz donuyor ve kımanda ile hiçbir işlem yapamıyorsun
    uzun bir zaman bekliyorsun ozaman cihaz kendiliğinden çalışmaya başlıyor.bazen de donma okadar uzun sürüyorki cihazın fişini çıkartıp tekrar takarak işletebiliyor.birde anlamadığım şey diğer cihazları motorlu çanaklarda kullandığımda sinyal olmasa bile motor falan yöne dönüyor bekleyin diye bir ibare çıkmıyor.sebebi sizce nedir.bilgilerinizi bekliyorum.selamlar.
    Valla bende motorlu yok.Dreambox cihazlar diğer cihazlara göre biraz hassas cihazlar image dosyalarından da kaynaklanabilir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın kosavalı ustam bir iki öğrenmek istediğim konu var ve bilgileini rica edeceğim.burası yerimi bilmiyorum amma yazıyor.
    1 - dreambox cihazıma dvd yı nasıl bağlayabilirim.
    2 - kullandığım cihazlar. dreambox 500 s
    3 - vestel 70 ekran tv.vestel slim 4000 dvd ve ht 728dt actives 5.1 home theater surround speaker system.bu cihazları nasıl bağlayıp kullanabilirim.bilgilerinizi beklerim.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın kosavalı ustam bir iki öğrenmek istediğim konu var ve bilgileini rica edeceğim.burası yerimi bilmiyorum amma yazıyor.
    1 - dreambox cihazıma dvd yı nasıl bağlayabilirim.
    2 - kullandığım cihazlar. dreambox 500 s
    3 - vestel 70 ekran tv.vestel slim 4000 dvd ve ht 728dt actives 5.1 home theater surround speaker system.bu cihazları nasıl bağlayıp kullanabilirim.bilgilerinizi beklerim.selamlar.
    Dvd yi scart kablo ile baglarsın cihazı kapatınca dvd sistemine gecermi bilmiyorum denemedim cunki.

ikincisi ise ses sistemi çıkış kablolarını (sarı kırmızı beyaz kablolarını) cihaza takabilirsin.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri