REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ALT tuşu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ALT tuşu

ilginç bir sorunla karşı karşıyayım,internettede araştırdım bulamadım.alt tuşu ile bereber kullandığımız sayı tuşlarının üstündeki artı,ünlem,soru işareti gibi sembolleri yazamıyorum ama ctrl- alt-delete tuşlarını kullanarak görev yöneticisini açıyorum.bu soruna yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alt tuşu bozulmuş olabilir.Yada ikinci bir şık vereyim pcnize reset atın(fişten cekin) bir bakın düzelmesi lazım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başka klavye ile denedim aynı sorun pc yi fişden çekme olayını bilgisayar çalışırken fişden çekmeyi kastedmiyorsunuz sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selimb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    başka klavye ile denedim aynı sorun pc yi fişden çekme olayını bilgisayar çalışırken fişden çekmeyi kastedmiyorsunuz sanırım.
    Evet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

deneyelim bakalım,sanki elektrik kesilmiş gibi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet
    evet bağzen düz reset işe yaramaz direkt müdehale gerekli yani bir nevi hafıza kaybı olayı ani şok..:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet bağzen düz reset işe yaramaz direkt müdehale gerekli yani bir nevi hafıza kaybı olayı ani şok..:45:
    Ben pc de sorun yaptıgım zaman direk fişten cekerim hemen düzelir dedigin gibi şok lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olmadı maalesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alt tuşu ile ikinci tuşa bastığımda bip sesi geliyor......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selimb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alt tuşu ile ikinci tuşa bastığımda bip sesi geliyor......
    Entresan :49:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri