REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kocaelispor dan Haberler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kombineler salı veya çarşamba satışa çıkıyor

Yayınlanma tarihi 27 Temmuz 2008, görüntülenme sayısı 671.
    Kocaelispor basın sözcüsü Sami Durmuşoğlu kombine biletlerle ilgili çalışmaların sona ermek üzere olduğunu açıkladı. Durmuşoğlu kombinelerin önümüzdeki salı veya çarşamba günü satışa çıkartılacağını belirterek satışlar için Biletix firmasıyla anlaşmak üzere olduklarını söyledi.

İLK ETAPTA 5200, ASIL HEDEF 10 BİN

Durmuşoğlu ilk etapta 5200 kombineyi satışa çıkartacaklarını belirterek, asıl hedefin 10 bin olduğunu duyurdu. Basın sözcüsü Durmuşoğlu, kombine bilet fiyatlarının bir iki gün içinde belli olacağını da söyledi, “Şu kadarını söyleyebilirim, normal bilet fiyatları ile karşılaştırıldığında %15-20 indirimli olacak” dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serdar göreve hazır

Yayınlanma tarihi 27 Temmuz 2008, görüntülenme sayısı 674.
    Tenik Direktör Engin İpekoğlu’nun en güvendiği isim kaleci Serdar Kulbilge. Tecrübesiyle yeni sezonda takımın can simidi olmaya aday başarılı kaleci Avusturya kampında “Ben hazırım” mesajı verdi: “Giderek takıma daha fazla alışmaya başlıyorum. Burada kendimi evimde gibi hissetmeye başladım. Arkadaşlarım gibi ben de yeni sezonda çok başarılı işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

KAMPTA DAHA FAZLA OLGUNLAŞACAĞIZ

Takımda hala bazı eksiklerin bulunduğunu, bunu da Avusturya kampında oynanacak hazırlık maçlarında gidereceklerini belirten Serdar şöyle devam etti: “Bu kampın bizi daha fazla olgunlaştıracağına inanıyorum. Birey olarak ele aldığınıza takımda herkes çok değerli oyuncular. Ancak ilk kez bir arada oynayacak olan arkadaşlarımız da var. Saha içinde tam bir bütün olmayı başardığımızda bileğimizi kolay kolay kimse bükemeyecektir.”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Denemeye yeni bir oyuncu daha

Yayınlanma tarihi 27 Temmuz 2008, görüntülenme sayısı 690.
    Kocaelispor’da futbolcu denemeleri bitmek bilmiyor. Yeşil-Siyahlıların Viyana kampına önceki gün bir futbolcu daha geldi. Ajax alt yapısından yetiştiği bildirilen Murat Yıldırım (21) takımla birlikte idmana çıktı. Orta sahada görev yapan Murat’ın bir süre takımla birlikte olması ve hazırlık maçlarında oynatılması bekleniyor.

Başkan sıkı takipte

Avusturya kampının kafile başkanlığını üstlenen Kocaelispor Başkanı Serhan Gürkan bir an olsun takımın yanından ayrılmıyor. Her antrenmanı başından sonuna kadar takip eden Gürkan, futbolcuların dinlendiği saatlerde eşine vakit ayırıyor.

SALI VEYA ÇARŞAMBA DÖNÜYOR

Kampa Murat Karayel’in katılımıyla birlikte yükü biraz olsun hafifleyecek olan Başkan Gürkan’ın önümüzdeki salı veya çarşamba günü Edgar Davids transferiyle ilgili olarak Türkiye’ye döneceği, birkaç gün kaldıktan sonra yeniden Avusturya’ya gideceği öğrenildi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri