Terim futbolculardan helallik aldý. Ancak Hasan Doðan'ýn sözleri kafalarý karýþtýrdý. Terim gidiyor mu kalýyor mu? Doðan bakýn ne dedi? Milli Takýmlar Teknik Direktörü Fatih Terim dün akþam Almanya maçýndan sonra soyunma odasýnda futbolculara veda konuþmasý yapmýþ, Milli Takým'ý býraktýðýný söylemiþti. Ancak az önce yurda dönen Federasyon Baþkaný Hasan Doðan onu yalanladý. Fatih Terim'in istifasýnýn söz konusu olmadýðýný Terim'in 2010'da da takýmýn baþýnda olacaðýný söyledi.
Fatih Terim dün akþam maçýn bitiminin hemen ardýndan mikrofonlara ''Ben bu kadar yapabildim. Benden sonra gelen Ýnþallah þampiyon yapar. Türkiye'de takým çalýþtýrmayacaðýmý daha önce söylemiþtim. Büyük ihtimalle Avrupa'ya döneceðim. Baþkanla ve yönetim kuruluyla görüþmeden böyle bir deklarasyon yapmam yanlýþ olur" demiþti...
Anlaþýlan o ki Federasyon Baþkaný Hasan Doðan'la yaptýðý görüþmede kalmaya ikna oldu. Çünkü az önce Milli Takým'la birlikte yurda dönen Baþkan Doðan "Fatih Terim'in istifasý söz konusu deðil. Terim 2010'da da takýmýn baþýnda olacaktýr" dedi...

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri