Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Terim in istifa bilmecesi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Terim in istifa bilmecesi

Terim futbolculardan helallik aldý. Ancak Hasan Doðan'ýn sözleri kafalarý karýþtýrdý. Terim gidiyor mu kalýyor mu? Doðan bakýn ne dedi? Milli Takýmlar Teknik Direktörü Fatih Terim dün akþam Almanya maçýndan sonra soyunma odasýnda futbolculara veda konuþmasý yapmýþ, Milli Takým'ý býraktýðýný söylemiþti. Ancak az önce yurda dönen Federasyon Baþkaný Hasan Doðan onu yalanladý. Fatih Terim'in istifasýnýn söz konusu olmadýðýný Terim'in 2010'da da takýmýn baþýnda olacaðýný söyledi.

Fatih Terim dün akþam maçýn bitiminin hemen ardýndan mikrofonlara ''Ben bu kadar yapabildim. Benden sonra gelen Ýnþallah þampiyon yapar. Türkiye'de takým çalýþtýrmayacaðýmý daha önce söylemiþtim. Büyük ihtimalle Avrupa'ya döneceðim. Baþkanla ve yönetim kuruluyla görüþmeden böyle bir deklarasyon yapmam yanlýþ olur" demiþti...

Anlaþýlan o ki Federasyon Baþkaný Hasan Doðan'la yaptýðý görüþmede kalmaya ikna oldu. Çünkü az önce Milli Takým'la birlikte yurda dönen Baþkan Doðan "Fatih Terim'in istifasý söz konusu deðil. Terim 2010'da da takýmýn baþýnda olacaktýr" dedi...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bencede kalsın Fatih hoca,biliyor işini böyle hemen hoca değiştirmek yanlıs adam futbolcuları tanıyor sonra hoca değişiyor bi adaptasyon sorunu..

Fatih hoca kalmalı..!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kendisi bir bilmece üstadım..Çözülmeli bence...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

italyadan ci,ddi bir teklif gelmiş milli takımdada başarısı bu kadar aynısını galatasaraydada yapmıştı fatih hoca bu yine eline koluna saglık
    bundan iyisi şamda kayısı
    selmaetle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    italyadan ci,ddi bir teklif gelmiþ milli takýmdada baþarýsý bu kadar aynýsýný galatasaraydada yapmýþtý fatih hoca bu yine eline koluna saglýk
    bundan iyisi þamda kayýsý
    selmaetle
    Demek oluyor ki, Ýtalya' dan daha iyi para verdik. Yazýklar olsun, ülkemizde açlýktan sefaletten ölenler varken, biz bu insanlarý paraya boðuyoruz, dostum, hepsi bir taktik, gitmek falan, maksat fiyatý yükseltmek ve bunu da çok iyi beceriyor fatih hoca, hep maznunu oynuyor, sanki kendinin hiç günahý yok, sütten çýkmýþ ak kaþýk. Keþke gideydi de tekelcilikten kurtulaydýk. Baþka bir Türk evladýna emanet edileydi þu Milli Takýmýmýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayhankeskin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Demek oluyor ki, Ýtalya' dan daha iyi para verdik. Yazýklar olsun, ülkemizde açlýktan sefaletten ölenler varken, biz bu insanlarý paraya boðuyoruz, dostum, hepsi bir taktik, gitmek falan, maksat fiyatý yükseltmek ve bunu da çok iyi beceriyor fatih hoca, hep maznunu oynuyor, sanki kendinin hiç günahý yok, sütten çýkmýþ ak kaþýk. Keþke gideydi de tekelcilikten kurtulaydýk. Baþka bir Türk evladýna emanet edileydi þu Milli Takýmýmýz
    fatih terim bu boþ yere eþeðin önüne ot atmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart geç bunlarý sayýn terim yakýþmýyor

hikaye hepsi yarý finale çýkmýþýn finale çýkacan direkten dönüyon ve sen sayýn terim buna istifa ediyorum diyerek bu büyük zafere gölge düþürüyorsun geç bunlarý kargalar bile inanmaz. dahasý var 10 tane sakat topçu çaðýrýyorsun seni eleþtirenlere hesap soracam diyorsun iþte akþam senin rüþtünü gördük geç bunlerý sayýn terim.+bu büyük baþarýyýda kendine mal etmeye kalkma sakýn allahýn yardýmýylave 100 milyonlarca insanýn dualarýyla buraya kadar gelinmiþtir iyi veya kötü biride benim hýrvat maçýnda allahýma yalvar yakar dualar ettim benim gibi milyonlar ayný þeyi yaptý...güle güle sayýn terim
    ahada buraya yazýyorum hiç bir yere gitmeyecek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fatİh Hoca Gİbİ Bİr Tane Daha Yok Şuan Elİmİzde. Varken DeĞerİnİ BİlemeyeceĞİmİz İnsanlardan Bİrİdİr Fatİh Hoca.. Adama SÖlemedİk Laf Býrakmadý Basýn. Umarým Gİder Avrupada Çok İŞler BaŞarýr... Ben Olsam Gİderİm..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    fatÝh Hoca GÝbÝ BÝr Tane Daha Yok Þuan ElÝmÝzde. Varken DeÐerÝnÝ BÝlemeyeceÐÝmÝz Ýnsanlardan BÝrÝdÝr FatÝh Hoca.. Adama SÖlemedÝk Laf Býrakmadý Basýn. Umarým GÝder Avrupada Çok ÝÞler BaÞarýr... Ben Olsam GÝderÝm..
    Adam kafaya koymuþsa gitmeyi, tutmak yanlýþtýr. Gidene kal. denilmez, fazla naz aþýk usandýrýr, kimse yeri doldurulamaz da deðildir ayrýca, gözünüzde fazla büyütmeyin bence. Türkiye'de keþfdilmeyi bekleyen nice insanlar var. Yeter ki fýrsat verilsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayhankeskin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Adam kafaya koymuþsa gitmeyi, tutmak yanlýþtýr. Gidene kal. denilmez, fazla naz aþýk usandýrýr, kimse yeri doldurulamaz da deðildir ayrýca, gözünüzde fazla büyütmeyin bence. Türkiye'de keþfdilmeyi bekleyen nice insanlar var. Yeter ki fýrsat verilsin.
    þahsen gözümde büyütmüyorum. ama gözümlede gördüðüme inanýrým. alternatif olacak kiþiler mutlaka vardýr. ama onun gibi tecrubelisi YOK YOK YOK.. umarým dediðiniz kiþilerde çabuk keþfedilirler..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri