Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Terim, 2012'ye kadar milli takýmýn baþýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Clapping Terim, 2012'ye kadar milli takýmýn baþýnda

Terim, 2012'ye kadar milli takýmýn baþýnda

Türkiye Futbol Federasyonu Baþkaný Hasan Doðan, Milli Takýmlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in 2012 yýlýna kadar milli takýmýn baþýnda kalacaðýný açýkladý.

Milli Takýmlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile Federasyon arasýndaki görüþmeler olumlu sonuçlandý. Terim, kaç yýl daha ay-yýldýzlý ekibimizi çalýþtýrmaya devam edecek?

Milli Takýmlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile Federasyon arasýndaki görüþmeler olumlu sonuçlandý. Terim 2012 yýlýna kadar Milli Takým'ýn baþýnda kalacak. Futbol Federasyonu Baþkaný Hasan Doðan, teknik direktör Fatih Terim ile 2012 yýlýna kadar devam edeceklerini açýkladý.

Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden yaptýðý açýklamada haberi þöyle duyurdu:

Türkiye Futbol Federasyonu Baþkaný Hasan Doðan, bugün Milli Takýmlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile Federasyonun Levent'teki merkez binasýnda bir görüþme yaptý ve 2012 yýlýna kadar Terim'in Milli Takýmlardaki görevinin devam etmesi kararýna varýldý.

Baþkan Doðan, daha sonra düzenlediði basýn toplantýsýnda Terim'in görev süresinin karþýlýklý mutabakat sonrasýnda 2012'ye kadar uzatýldýðýný belirtti ve þunlarý söyledi: "Türk futbolunun sorunlarý Avrupa Þampiyonasý öncesinde nerede býraktýysak orada duruyor. Þimdi bir taraftan bu sorunlarý gidermek, diðer yandan da 2010 Dünya Þampiyonasý'nýn hazýrlýklarýna baþlamak durumundayýz. Fatih Terim Hocamýzla 2010 yýlýna kadar devam eden bir sözleþmemiz vardý. Bugün yaptýðýmýz görüþmede bu sözleþmenin 2012'ye kadar uzatýlmasýna karar verdik."

Hürriyet
    Konu xhardlove tarafýndan (01-07-2008 Saat 16:33 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Milli Takýmlar Teknik Direktörü Fatih Terime baþarýlar.Hayýrlý Olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ne diyelim! Hayýrlý olsun, Tekeline almýþ, istediði gibi at koþturuyor, iyi deðil ama bu gidiþ. Ýkide bir gidiyorum demekle olmaz, gidiyorsan gideceksin, yada aðzýný açmayacaksýn, yarýn kötü olduðu zaman, suç bende deðil, ben gitmek istedim, siz beni tuttunuz diyecek, fiyatýný da yükseltmiþtir bu arada mutlaka.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vatana ve milletimize hayýrlý olur inþallah.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

isitifasýnýn hikaye olduðunu yazmýþtým ilk gün iþte ispatý

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hikaye hepsi yarý finale çýkmýþýn finale çýkacan direkten dönüyon ve sen sayýn terim buna istifa ediyorum diyerek bu büyük zafere gölge düþürüyorsun geç bunlarý kargalar bile inanmaz. dahasý var 10 tane sakat topçu çaðýrýyorsun seni eleþtirenlere hesap soracam diyorsun iþte akþam senin rüþtünü gördük geç bunlerý sayýn terim.+bu büyük baþarýyýda kendine mal etmeye kalkma sakýn allahýn yardýmýylave 100 milyonlarca insanýn dualarýyla buraya kadar gelinmiþtir iyi veya kötü biride benim hýrvat maçýnda allahýma yalvar yakar dualar ettim benim gibi milyonlar ayný þeyi yaptý...güle güle sayýn terim
    Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ahada buraya yazýyorum hiç bir yere gitmeyecek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

demekki eski aldýgý paradan daha çok para teklif ettilerki kaldý caným türkiyem nelere kaldý...
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

konuþtularmý mangalda kül býrakmayanlar dün gidiyorum diyor bu gün yalýyor
    ne enteresan bir ülke büyük baþ oldunmu her ettiðin yanýna kar kalýyor
    eee boþuna dememiþler güçlünün parasý zügürdün çenesini yorar diye bizimde o hesap

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýrlýsý olsun.ama bu ciddiyete aykýrý bir davranýþdýr.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri