REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: redline yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart redline yardım

redline uydu alıcım csx100 galiba modeli uydudan tum guncellemeleri yaptım *** tps yazılım ancak ccinema star tpstar vs tps leri cekmiyor bunları acması için ne yapmam lazım. daha önce sunny kullanıyordum örnek ushaishia tv uzerinde az bekledigimde acılıyordu tpsler redlinede hangi kanal uzerinde beklemem lazim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş sen sağolasın redlinalar öldü hiç açmıyor ilgilenen sahipleri hiç yoık piyasaya biraz cihaz saattılar iş tamam arkasını arayan bakan yok yeni güncel tps yazılımı vermiyorlar çok tuaf bir markaymış biz pes ettik çöpe atıyoruz artık bize söylenenlerin hiç biri yok yeni hiç bir şey yok. at gitsin diyor doslarıma gırgır olduk bizi rezil etti bu cihaz. vesselam.yalşancının mumu yatsıyakadar yanarmış işte o oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar biraz sabır edin bakalım neler olacak.Bizim burada berber abimiz var adam redline satıyor öve öve bitiremiyor tras olurkenki tek konu redline ben firmayla görüşüyorum diyor bakalım sorarız yarın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

24 tv güncellenmiyor mu* Maç saatleri şifreleniyor.İzleyemiyoruz.İzlemek için çözümü olan bi yardım.....Lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O kadard akötü değil yaw arasıra takıntılar oluyor ama çalışma var die biliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeşim kafadan sallıyorsunuz gene. TPS'lerin bir kısmı açılıyor, bir kısmı arkadaşın sözünü ettiği kanallar açılmıyor. Örneğin Spaceprennium kanalının bulunduğu frekanslarla AB SAT'lar güncelleniyor. POLSAT'lar hiç kesintiye uğramadan güncelenmeye devam ediyor. Tamam yazılımda kullanıcıları zorlayan kullanım hataları var ama sizin sözünü ettiğiniz şekilde bir aksama söz konusu değil. Bilgilerinize.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sıralar redline de aksamalar olabilir ama herşeye rağmen marka diye gezinenbir çok cihazı ona katlar hiçbirşey yapmasa bile özel maç durumlarında cihazı kolunun altına alıpta uyducu uyducu gezmiyorsun ...en basit örnek vatandaşın biri almıştı cihazı köyde kullanıyor allahın dağı yani net yok bişey yok orda uydudan güncelleme yaptı maçları köyünde izledi ayrıca emu ile izlenen birşe varsa ilk verenlerden biri redline dir.
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar redline cihaza yeni frekansı yazıp güncelleme aldım ama bi zaman sonra kanallar göstermemeye başladı nedeni nedir acaba şimdilerde sinyal yok diye yazıyor acaba girmediğim kumandadan başka işlemler mi var acaba anlayamadım 12121H7200 ? fec yok mu. lütfen yardımcı olun hotbird hiç sormayın ordan bişey seyredilmiyor zaten bizim ufaklığın çizgi kanalları bile açmıyorr şimdiden saygılar diliyorumm..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

berk-dinç frekansı 12121 H 7200 olarak, fec ise otomatik yaz ve cihazını güncelle kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mrb şu An Hiç Birşey Seyredemiyoruzki Ilk önceleri Güzeldi şimdi Hiçbirşey Kalmadıkı Biraz Olsun Ilgilenseler Bari Rica Etsek Belki Düzeltirler Tşk Ler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri