REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: İnsan Hakları Diyenlere Bakın !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnsan Hakları Diyenlere Bakın !!!

Doktor ölümü izledi

Güvenlik kamerası ölüm anını kaydetti. Daha vahim olan ise ölümün gerçekleştiği yer ve hastanın ölüm şekli.
    Hastanenin acil servisinde ölüm göz göre geldi. Öldüren ihmal Amerika'nın King County Hastansi'nde meydana geldi.

Fenalaşan hastaya tam 64 dakika müdahale edilmedi. Ne doktor, ne yanı başında oturanlar, ne de polis müdahale etti. Hastanın can çekişmesini öylece izlediler.

Vurdumduymazlık ve kayıtsızlık insanın kanını donduracak türden. Öyle ki hastane polisi fenalaşan hastayı görüp başını çeviriyor. 7 dakika sonra tekrar hasta yerde mi diye bakıyor ve yerine dönüyor.

Doktorun tavrı polisten de beter. Yerde yatan hastayı gören doktor, uzaktan bakmakla yetiniyor. Ardından koridora dönüp gözden kayboluyor.

VİDEO
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

videoyu seyrettim epey küfür ettim ordaki insanlara ama buraya yazmıyım artık!!bu ne adilik bu ne vurdumduymazlık ya hayret bi şey
    sanırım orda yatan bir zenci demekki hizmetler insanların rengine göre veriliyor orada öyle düşünüyor insan
    ama ne olursa olsun orada bekleyen insanlara ne demeli onlar da oturmuş izliyorlar ya!!
    memleketimizn gözünü seveyim arkadaşlar yardımlaşma insanlık konusunda hiç kimse elimize su dökemez
    bi kez daha gurur duydum türk olduğum için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünya gittikçe acımasız oluyor
    allah insanın sonunu hayır etsin..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri