Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: hotmailimdeki mesajları acamıyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart hotmailimdeki mesajları acamıyorum

gelen mesajları tıklıyorum acmıyor ne yapmalıyım teşekkürler saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gelen mesajları tıklıyorum acmıyor ne yapmalıyım teşekkürler saygılar
    msn açmışsın oradan mesajları tıklıyorsun açılmıyor
    yoksa normal ücretsiz hotmail bağlantıyımı kulanıp açılmıyormu
    hangisi..?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hotmailime gelen mesajları acamıyorum yani gelen mesajlara tıkladıgımda Internet Explorer acılması gerekiyor ya o acılmıyor teşekkürler
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hotmailime gelen mesajları acamıyorum yani gelen mesajlara tıkladıgımda Internet Explorer acılması gerekiyor ya o acılmıyor teşekkürler

Internet Explorer in Yeniden Kurulumu!!!
    Bunun için XP CD sini sürücüye yerleştirin ve Başlat/Çalıştır a şunu yazın. rundll32.exe.setupapi,InstallHinfSection.DefaultIn stall.132.%windir%infie.inf

sorunu düzelmesi lazım kardeş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

windows ultimate edition 2008 kullanıyorum ve dediginizi yaptım gene olmadı yurkardaki yazmış oldugunuz vwindows bulamadı ismin dogru yazıldıgına emin olun diyor
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

windows ultimate edition 2008 kullanıyorum ve dediginizi yaptım gene olmadı yurkardaki yazmış oldugunuz vwindows bulamadı ismin dogru yazıldıgına emin olun diyor
    internet explorer genel tarayıcın olarak mı ayarlı??başka tarayıcı var mı pc de??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internet explorer ve mozilla firefox var önceden acılıyordu 1 haftadır acılmıyor mozilla firefox olarak acmasını saglaya bilirmiyiz yiyenlerim kurdulamış olabilir teşekkürler saglıcakla
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

internet explorer ve mozilla firefox var önceden acılıyordu 1 haftadır acılmıyor mozilla firefox olarak acmasını saglaya bilirmiyiz yiyenlerim kurdulamış olabilir teşekkürler saglıcakla
    firefox yapabilirsin ama güncellemeler aldıkça bu hep explorer dönecektir...explorerin şu an tarayıcın olup olmadığına bakmak için....internet explorer aç..araçlar/internet seçenekleri/programlar sıralamasını takip et...varsayılan web tarayıcı bölümden varsayılan olsun tıkla...tamam de..explorer kapat...msnden maillerine bi tıkla...eğer yine açılmazsa...msn programında bir sorun olabilir..ya msn yükle ya da sistem geri yükleme yap...
    umarım çözülür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta benim Internet Explorer acılmıyor demekki o yüzden acmıyor Internet Explorer nasıl kuracam yardımlarınız için teşekkürler saolasın saglıcakla
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41

usta benim Internet Explorer acılmıyor demekki o yüzden acmıyor Internet Explorer nasıl kuracam yardımlarınız için teşekkürler saolasın saglıcakla
    kardeş verdiğim linkte sorunun çözülmesi lazım tekrar yüklemen gerikir kolay gelsin..:45:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri