![]()
bunun adı hesaplaşma van rektörü olayı unutuluyor o zamanda biz bu adalete güvenmiyoruz diye bağıran akpliler rektöre 2500yıllık hapis istediklerinde ağızlarının suyu akıyordu yargı ellerinde olan akp adamın araştırmadık birşeyini bırakmadı sonuç gururlu yardımcı intahar etti rektörde suçsuz bulundu ama ölen ölürkalan sağlar bizimdir mantığı ergenekonda da 13 aydır adamları neyle suçlayacaklarını bilemeyenler 13 ayın sonun da adamı ölüm döşeğinde bıraktı ama ne olaçak buda ALLAHtandır ama hesap zamanı kendilerine geldiğinde neler yaparlar acaba adam general uçaklar tanklar askerler emrin altında ama nedense böyle birşey düşünmemiş kafası çalışmıyo ya bunu sadece akp liler düşünür ama dert o değil adam katı ATATÜRKçü görev yaptığı sürece bu tiplere kan kusturmuş imralı alpayıda ergenekoncu ne yapmış adam davis vermemiş ne diyecek akp bakın ben neler yaptım hepsini cezalandırdım intikamınızı aldım oylar bana fıratın suratını gördünüz mü son zamanlarda adam sıkıntılı ama o düşündüklerimide gercekleştirirlerse adamlardan korkulur bence yapmaları gerek yoksa benzini bitmiş arac gibi yolda kalaçaklar bizede fatiha okumak kalaçak
![]()
![]()
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri