REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: bravo tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bravo tv

özür dilerim yanlış bilgi almışım
    Konu anlayıs tarafından (10-07-2008 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne oluyormuş ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne olmuş bende anlayamadım ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anlayıs Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bravo tv nin frekansını bilen varmı hotbird de bbg sin acayip şeyler oluyormuşta
    arkadasım bır konu acarken lutfen genıs acılımını yapalım.sımdı bız bu actıgın konuya nasıl bır yorum yapalım.anladıgım kadarıyla hotbırd te bravo tv varmıs ama taratma yapayımda bakayım.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anlayıs Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bravo tv nin frekansını bilen varmı hotbird de bbg sin acayip şeyler oluyormuşta
    Bende merak ettım uyduyu tarattırıp bakacam:49: :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyduyu tarattım ben hıcbırsey bulamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nolmuş nolmuş
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bulamazsınız arkadaşlar! Yok böyle bir kanal ne Türksatta, ne de Hot Bird'te. Çoooookkkk eskiden Türksatta Doğan Grubuna bağlı bir kanal vardı kapandı gitti. Hot Birdtekine ne oldu onu bilmiyorum. Yıllardır gözükmüyor. Astra'ya gitmişte olabilir. Konuyu açan arkadaş nerden duyduysa bi sorayım diye açmış konuyu.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam arkadaş avusturalya televizyonlarında yayınlanan BIG BROTHER (BBG) yarışmasından bahsediyor zannedersem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar özür dilerim yanlış bilgi almışım yazdım ama siteye giremediğim için düzeltemedim girdiysem de bakamadım kusura kalmayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri