Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Beþiktaþ kampýnda kavga

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Beþiktaþ kampýnda kavga

Ýbrahim Üzülmez ve Ýbrahim Toraman süresiz kadro dýþý býrakýldý. Avusturya kampýnda birbirlerini yaralayacak kadar yumruklaþan iki futbolcuya Baþkan Yýldýrým Demirören, ceza kesti. Ýki futbolcu Ýstanbul'a gönderildi. Kaptanlar süresiz kadro dýþý býrakýldý.

Beþiktaþ’ýn Avusturya kampý olaylý baþladý. Takýmýn kaptanlarý Ýbrahim Üzülmez ile Ýbrahim Toraman terlik yüzünden kavga etti. Yumruk yumruða giren iki futbolcuyu menajer Sinan Engin kamptan kovdu.

KAVGA TERLÝK YÜZÜNDEN BAÞLADI

Öðle yemeðine terlikle gelen Ýbrahim Toraman’ý Ýbrahim Üzülmez “Yemeðe neden terlikle geliyorsun, ayakkabý giysene” diye uyardý. Ýbrahim Toraman ise “Ayaðým aðrýyor o yüzden terlik giyiyorum” yanýtýný verdi. Üzülmez’in “Benim de ayaðým aðrýyor ama ben terlik giymiyorum” sözüne Ýbrahim Toraman “Sanane” diye çýkýþýnca ortam bir anda gerildi.

Ýbrahim Üzülmez “Ben bu takýmýn kaptanýyým” diye konuþarak ayaða kalktý. Toraman’ýn “Ben de bu takýmýn kaptanýyým” savunmasýný yapmasýnýn ardýndan iki oyuncu bir anda birbirine girdi. Kavgayý diðer futbolcular güçlükle ayýrdý.

BARIÞTIRMAK ÝSTENÝRKEN YENÝDEN KAVGA ETTÝLER

Ortalýðýn yatýþmasýndan sonra idmana giden siyah-beyazlý takým daha sonra akþam yemeði için tekrar otele döndü. Yemekte bulunan Beþiktaþ Genel Menajeri Sinan Engin iki kaptaný barýþtýrmak istedi. Ancak iki futbolcu bir kez daha tartýþmaya baþladý, ardýndan tekme tokat birbirine girdi. Birbirine vurduklarý yumruk ve tekmeler sonucu yaralandýklarý gözlenen iki kaptaný araya girenler güçlükle ayýrdý.

UÇAKTA KAVGA ETMESÝNLER DÝYE ÝSTANBUL'A AYRI UÇAKLARLA GÖNDERÝLECEK

Olaya büyük tepki gösteren Menajer Sinan Engin iki oyuncuyu Ýstanbul’a geri gönderme kararý aldý. Kamptan kovulan ve bugün Ýstanbul’a gelmesi beklenen Ýbrahim Üzülmez ile Ýbrahim Toraman hakkýndaki kararý Baþkan Yýldýrým Demirören’in vereceði bildirildi. Ýbrahim Üzülmez ile Ýbrahim Toroman’ýn yine kavga etmemeleri için ayný uçaða bindirilmeyeceði, birinin Salzburg, diðerinin ise Münih üzerinden Ýstanbul’a gönderileceði bildirildi.

KADRO DIÞI KALDILAR

Konuyla ilgili basýn mensuplarýna açýklamada bulunan siyah-beyazlý takýmýn genel menajeri Sinan Engin, Ýbrahim Üzülmez ve Ýbrahim Toraman'ýn kampta kavga ettiðini belirterek, ''Bahsi geçen iki oyuncuyu da süresiz kadro dýþý býraktýk. Kendilerine daha sonra belirleyeceðimiz çok aðýr para cezalarý vereceðiz" dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kemal abý bence konularý býrlestýrsen daha ýyý olmazmý saygýlarýmla...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beþiktaþta her iki futbolcunun kaptanlýðý alýnmýþ,kendileri teklif yapýlan herhangi bir kulübe verilmek üzere satýþ listesine konulmuþ,kaptanlýða mathias delgado,yardýmcý kaptanlýðada marcio nobre getirilmiþtir...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri