Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Arkadaşlar Pazar Günü Düğünüm Var?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Arkadaşlar Pazar Günü Düğünüm Var?

06.07.2008 yanı pazar gunu dunya evıne gırıyorum.darısı tum bekar arkadasların basına.saygı ve sevgılerımle esen kalın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah mutluluk versin....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mutluluk içinde ömrünüzü geçirmenizi dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    06.07.2008 yanı pazar gunu dunya evıne gırıyorum.darısı tum bekar arkadasların basına.saygı ve sevgılerımle esen kalın.
    Senin adına sevindim darısı bizim başımızada bugun kına yokmuydu?
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    boşver usta kınayı falan...kızlar düşünsün o işleri....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah mutluluk versin....
    Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam bugun cuma yarın cts yarın kadınlar arasında var?ama kur'an okuyacaklar.ne ılgınctırkı ben muzıkle ugrasan bırıyım.pazar gunu de nıkah torenım var?
    saygılarımla;ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım eksık olmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam bugun cuma yarın cts yarın kadınlar arasında var?ama kur'an okuyacaklar.ne ılgınctırkı ben muzıkle ugrasan bırıyım.pazar gunu de nıkah torenım var?
    saygılarımla;ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım eksık olmayın.
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonsuz mutluluklar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ömür boyu mutluluklar arkadaşım.Sana bir tavsiye hemen baba ol.Genç baba olmak çok güzel.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Seni vip yaptım yani özel kişi buda sana sürpriz olsun .Hayırlı olmasını dilerim.Nice mutluluklar senin olsun peki evleniyorsunda nerede evleniyorsun yazmamışsın?
    Konu Admin tarafından (04-07-2008 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri