Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Arkadaşlar Pazar Günü Düğünüm Var?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    06.07.2008 yanı pazar gunu dunya evıne gırıyorum.darısı tum bekar arkadasların basına.saygı ve sevgılerımle esen kalın.
    @ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Seni vip yaptım yani özel kişi buda sana sürpriz olsun .Hayırlı olmasını dilerim.Nice mutluluklar senin olsun peki evleniyorsunda nerede evleniyorsun yazmamışsın?
    Konu Admin tarafından (04-07-2008 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    @ Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Seni vip yaptım yani özel kişi buda sana sürpriz olsun .Hayırlı olmasını dilerim.Nice mutluluklar senin olsun peki evleniyorsunda nerede evleniyorsun yazmamışsın?
    serkan yılmaz benimde dügünüm var benide vip yaparmısın !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan hocam oncelıkle bu surprız beklemedıgım anı bır surprız oldu adeta dugun hedıyesı cok tesekkur ederım.bızler her zaman saygı ve sevgı cercevesı ıcerısınde hep beraber olacagız.Ayrıca hocam dugun heyecanından yerı ve ıkametı yazmayıda unutmusum kusuruma bakmayın.saygı ve sevgılerımle esen kalın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri