REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: motorlu çanak sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart motorlu çanak sorunu

İmzamdaki gibi 34 uydudan sinyal alabiliyorum ama bugün bişey farkettim.tek tek de kontrol ettim.doğudaki uydularda mesela Express-AM22 53 doğu 11044 V 44950 frekansı rus paketi ,Express-AM1 40 doğu 11096 H 4800 özbekistan kanalı ve astra 28.2 12441 V 27500 BBC İnteraktif paketi gibi doğu uydularında çanağın yönünü hiç değiştirmeden arkadan en üstten hafifçe 1-2 cm kadar ileri doğru itince yani çanağı hafifçe aşağı doğru eğince kırılmalı gelen bu frekanslarda görüntü süper oluyor.Kırılmalar gidiyor.Bırakınca kırılmalı oluyor tekrar.Ayni şekilde batıda da örneğin amos 1 deki ıba channel ve israel 2-10 frekansları ve a.bird national geographic kanallarında da çanağın yönünü hiç değiştirmeden çanağın arkasından en üst noktadan hafifçe 1-2 cm kadar geriye çekince yani çanağı hafifçe yukarı kaldırınca kırılmalar gidiyor,yayınlar çok net oluyor.Şimdi problem nerede acaba?diğer uydulardaki yayınlarıda bozmadan(thor,nilesat,astra premier vs) bu sorunu nasıl hallederim ?yardımlarınız için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İmzamdaki gibi dedim ama imzam çıkmamış.benim sistem 120 cm bilsat ofet çanak+inpax small super receiver+goldmaster diseq motor
    Yardımlaronız için şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ersin^^ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İmzamdaki gibi dedim ama imzam çıkmamış.benim sistem 120 cm bilsat ofet çanak+inpax small super receiver+goldmaster diseq motor
    Yardımlaronız için şimdiden teşekkürler.
    merkezi çok hafif sağa kaydırman sorunu çözecektir kolay gelsin:45:
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım tam klark kuşağına oturtamamışsın bundan dolayı kırılmalar oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş san sorunun cevabın veremem bilmiyorum ama 1 soru soracam mumkunse bende motorlu çanak kullanıyorum fakat bende sadece 7 tane uydu var uydu kaydetme uydu bulma nasıl yapılır bana anlata bilirsen çok ama çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim gold master 9400 cım receıver 90 lık canak ve botech marka diesec motor var uydular tuksat arab sat sırıus hotbırd falan uydu bulma ve uydu kaydetme hakkında yardımlarını beklıyorum sana çok sağol Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ersin kardeş,toprağın önerisi doğru şayet yine alamazsan benim önerim :LNB Nİ DEGİŞTİR VE TAKILIŞINI KONTUROL ETMENİ ÖNERRİM BEN LNB Yİ DEGİŞTİM ÇOK GÜZEL ALIYOR LNB Yİ KESERSENDE SÜNNETLERSENDE %20 FARKEDİYOR LNB Yİ TAKTIGIN YERE BİRAZ UĞRAŞ LNB Yİ ÇANAGIN İÇİNİ DAHA YAKLAŞTIR BİRAZDA HAFİF SAĞ YAP.İŞLEM FUL TAAM.OLUR.BEN 40 UYDUYA KİTLENİYORUM ÇOK HARİKA ALIYOR.DOĞU VE BATI UYDULARINA TAM KİTLENİYOR 150 CM BİR ÇANAĞIM VAR YERİM OSMANİYE KADİRLİ İLÇESİ.YERE VE MALZEME ÇOK ÖNEMLİ.SELAMLAR SAYĞILAR DOSTLAR.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akharman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ersin kardeş,toprağın önerisi doğru şayet yine alamazsan benim önerim :LNB Nİ DEGİŞTİR VE TAKILIŞINI KONTUROL ETMENİ ÖNERRİM BEN LNB Yİ DEGİŞTİM ÇOK GÜZEL ALIYOR LNB Yİ KESERSENDE SÜNNETLERSENDE %20 FARKEDİYOR LNB Yİ TAKTIGIN YERE BİRAZ UĞRAŞ LNB Yİ ÇANAGIN İÇİNİ DAHA YAKLAŞTIR BİRAZDA HAFİF SAĞ YAP.İŞLEM FUL TAAM.OLUR.BEN 40 UYDUYA KİTLENİYORUM ÇOK HARİKA ALIYOR.DOĞU VE BATI UYDULARINA TAM KİTLENİYOR 150 CM BİR ÇANAĞIM VAR YERİM OSMANİYE KADİRLİ İLÇESİ.YERE VE MALZEME ÇOK ÖNEMLİ.SELAMLAR SAYĞILAR DOSTLAR.
    40 uyduyu aldığını soyluyrsun hangı uydu uzerınden yayarlayıp 40 adet uyduyu buluyorsun benımde motorlu canağım var w4 uydusundan ayar yapıyorum azamı15 uydubulmaktayım yardım edebılırsen sevınırım aksam saat 19 00 a kadar cevabını beklerım
    Konu asderfor tarafından (25-07-2008 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akharman arkadaşım bende adana nın seyhan ilçesinde oturuyorum.120lık next offset çanak ve motorlu.ancak yapan usta ancak 10 tane uydu buldu.siz diyorsunuz be 40 uydu buldum.peki bende okadar olmazsa en 25 tane uydu bulmam için ne yapmam gerekiyor.
    ne önerirsiniz.teşekkür eder.selamlarımı sunarım.toprağım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[/B]mersin 90 lık çanakla aşağıdaki uyduları izliyorum ayarları bozulsa bile uyduların karşısındaki numaralarla uyduyu tekrar rahatlıkla buluyorum.uyduların karşısındaki numarardan mesala,türksat :29 da arkadaşın uydusunda :34 de çıkıyorsa aradaki fark 4 her uyduya 4 ekle diğer uyduları bulduk.uydu karşındaki motosat nunaralarıdır.

1. NİLE SAT 101(7.0 :65
    2. AMOS1 (0.4W) :69
    3. SİRİUS 2-3 (5.0) :82
    4. EUTELSAT W3 (7.0E) :85
    5. EUROBİRD 9 (9.0E) :87
    6. EUTELSAT (10.0E) :89
    7. HOTBİRD 1-5 (13.0E) :93
    8. EUTELSAT W2 (16.0E) :97
    9. ASTRA 1 (19.2E) :02
    10. ARABSAT 2A3A (26.0E) :10
    11.Eurobird 1 & Astra 2A/2B/2C/2D at 28.2°E :14
    12. ARABSAT 2B (30.5E) :16
    13.EUTELSAT W4 (36.E) :22
    14. HELLAS SAT 2 (39.0W) :25
    15.EXPESS AM1 (40.E) :28
    16.TÜRKSAT 1C (42.0E) :29
    17.İNTELSAT 12 (45.0E) :32
    18.EXPRESS AM22(53.0E) :39
    19.Eurobird 3 & Intelsat 802 at 33.0°E :20
    Konu farukk33 tarafından (24-07-2008 Saat 20:29 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

150cm çanakla osmaniye/kadirlide 40 uyduya kitleniyorum binlerce kanalvar bu uydularda umarım iyi bir usta adanada mersindede yapabilir kadirli deniz seviyesi 94 dür.onun için sizlerde iyi malzeme ile iyi bir usta ile 30-40 uydu bulabilirsiniz ve binlerce kanal izlersiniz biraz uğraşalım hepsi okadar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri