Hasan Doğan kalp krizi geçirdi
DHA
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde kalp krizi geçirdi. Doğan, hastaneye kaldırıldı.
Az önce atv haberde izledim vefat etmiş
Teşekkur: 0
Hasan Doğan kalp krizi geçirdi
DHA
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde kalp krizi geçirdi. Doğan, hastaneye kaldırıldı.
Az önce atv haberde izledim vefat etmiş
Tff başkanı hasan doğan geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti..
Kaynak:HaberTurk Tv![]()
Türkiye Futbol federasyonu başkanı Hasan Doğan geçirdiği kalp krizi sonucunda öldü.
Hasan Doğan ilk, orta ve lise tahsilini İstanbul'da yaptı. 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1981-1988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörlüğü yaptı. 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey'in genel müdürü oldu. Halen Ramsey Giy.San.Tic.A.Ş., Gürmen Giy.San.Tic.A.Ş., Kip-Teks Konf.İmalat Paz.San.Tic.A.Ş. ve Star Medya Yayıncılık yönetim kurulu üyesidir. Ayrıca, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği sanayi konseyi ve Boks Federasyonu yönetim kurulu ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Beşiktaş Kulübü kongre üyesidir.
Levent Bıçakçı'nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde federasyonda başkan vekilliği yapmıştır. 14 Şubat 2008 tarihinde yapılan Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda, Haluk Ulusoy yerine başkan seçilmiştir.
Evli ve 2 çocuk babasıdır.
allah rahmet eylesin!
Allah ailesine ve sevenlere sabır versin ne yazacağımıda şaşırdım arkadaşalr...
allahtan rahmet ailesine ve tüm camiaya sabır diliyorum.
ALLAH rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin en son euro 2008 de sık sık görmüştük kendisini kader işte
allah rahmet eylesin
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri