kardeşim dalga geçiyorsun evet aynen dediğin gibi yazıyorum bende arkadaş gibi hatalı takep diyor lütfen aslı asdarı olamayan şeyleri vermeyin vercekseniz sonucu son kullanıcı için iyi olan şeyleri verin
kardeşim dalga geçiyorsun evet aynen dediğin gibi yazıyorum bende arkadaş gibi hatalı takep diyor lütfen aslı asdarı olamayan şeyleri vermeyin vercekseniz sonucu son kullanıcı için iyi olan şeyleri verin
kampanya ilk 2.000.000 kişi ile sınırlıdır. kişi sayısı doldu diye msj geldi..![]()
Turkcellde bu işlere yakn olan bir arkadaşım var. böle birşeyden haberim yok dedi. böle bişi olsa ilk benim haberim olur dedi.. yani bu mevzu kesin olmamakla birlikte belki yalanda olabilir. ama kesin değil.
GERCEK HABERMİŞ. WEB SİTESİNDE VAR ; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu MUTAF tarafından (06-07-2008 Saat 03:04 ) değiştirilmiştir.
sevgili arkadaşlr ..turkecl bu tip oyunlarla milleti kandırmaya başladı... anında 2 milyon kişi dolmuş diyor oysa.. kampanya çıktığı dakikalarda turkceldeki arkadaşıma söyledim ... kontenşan s adece 20 kişi 20000 değil ..bütün bunların amacı ..milletin dikkatini turkcele yöneltmek ... yazık turkcelde milleti kandırma pahasına bu tip seviyesiz reklamlara kaldıysa ... turkcel hattımı kırıp atıyorum...zaten çoktandır kartımı iptal etmeyi düşünüyordum ..bu olay tuz biber oldu ..
Arkadaşım turkcell daha öncede bir cok kampanya yaptı mher yone dk 1 kontor ben gecen gu 250 kontor yukledim 1500 e yakın kontor hediye geldi.2 milyon kişi olması normal sadece bu forumun uyesi 41.000 civarındaki biz herkese bazı yararlı hizmetleri reklam da olsa sizler faydalansın diye mail atıyoruz internet kullanıcısı artık cok fazla tv ye kimse bakmıyor artık gecen gunde dedim 4 milyon net forum sitesi var malesef 2.milyon kişide dolması normal sonucta 500 kontor vermiş toplam 1.5 saat yapıyor dk 4 kontor gittgini düşünürsek turkcell bu tür seylere mahal vermez..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
hikaye bunlar
SEMERKAND
sevgili serkan yılmaz arkadşım ... ben daha önce turkcelin haksız yere kontur aldığını ve şikayetim üzerine konturumun tekrar iade edildiğiniz yaşamış bir insan olarak .yorumumu yaptım ..
2 milyon yada 20 milyon ..sonuçta bşvuran ilk insan olsakta . 2 milyon kontenjani aşıldığından başvuru kabul etmiyor sonuçta onlara kr kaln tek şey böyle konunun uzatılması ve reklamın kötüsü olmaz şiariyle hareket etmelerini eleştirdim ..
bunlar sanal ve suni reklamlar ...
İnanıyorum size ama daha önce yaptıgı kampanyaları bildigimiz için bunuda forumca yasadgımız için kampanyada sorun olmayacagını düşündüm.Ben kampus tarifesindeyim ve bu tarife oldugu için ben yararlanamadım Yararlanan arkadaşlar olmuş hayırlısı olsun demek düşüyor.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
yararlanan arkadaşlara hayırlı olsun. ama bu işin düşündürücü tarafı 2 milyon kişinin 1 kaç saatte kişi sınırını doldurması. bir çok kampanya vardı hiç biri böyle kısa sürede dolmadı..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri