Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
zaten AB mevzuatına uymaya çalışalım diye bu hallere gelmedik mi??neden bizim kendimize göre mevzuatımız olmuyor ki??
AB ülkelerinin tuzu kuru tabi ki kimsenin sosyal sorunu yok maaşları yüksek gelir seviyeleri yüksek ama bizde durum çok farklı bir çoğumuzun sigortası yok sağlık garantisi yok düzenli bir maaşı ve geliri yok olanlarında geliri çok düşük hal böyle iken yüksek gelirli bir ül***le kendimizi bir tutmaya çalışırsak saçmalık olur!!!

bu olay aynen asgari ücretle çalışan birinin fabrikatör birinin hayat tarzını yaşamaya ve taklit etmesine benzer ve bence çok tehlikeli+yannlış bir durum!!!
Ahhhh abicim ahhhhhhhh ağzına sağlık ne kadar güzel sıralamamışsın inan işsizlil yüzünden ne yapacağımı bilmiyorum geçen ay vergi ödeme ayıydı ve işte gördüyün gibi işsizlik ve yokluk yüzünden ne seneliği nede vergi borcumu ödeyebildim bağ-kur hariç bağ-kurada 25 küüsr milyar borcum var ne edecem ne yapacam bilmiyorum 2 oğlumda var gelecekten o kadar korkuyorumki hiç sorma aslında ii bir noktaya deyindin doğru neden bizim ülkemize göre özel kriterler olmuyorda şu gerizekalı avrupa topluluğunun kreiterlerine uyuyorlar anlamış deyilim zaten avrupa birliği bizi avrupaya sokmıyacak eee o halde neden halen biz onların peşinde koşuyoruz ve onlarda bizleri kovalıyor saygılarımla aliharbiye.