Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Neymiş Efendim? Heryerekon Torbası!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Neymiş Efendim? Heryerekon Torbası!!!

Bu tertibe ancak bu isim yakışır. "HERYEREKON"
    1- Bu tertip ABD ve AB tarafından tezgahlanıp yerli işbirlikçiler eliyle uygulamaya konulmuştur.
    Çünkü; 2006-2007 yıllarında ABD ve AB'ye karşıtlığın doruk noktasına çıktığı yıllar. Ne demişlerdi o zamnalar ABD ve AB öyneticileri bizimkilere? Bu karşıtlığın önüne geçin. Emir büyük yerden olunca yerli circolar (yerli işbirlikçiler), hemen harekete geçtiler. Ve Ümraniyede bir eve hala kimin koyduğu belli olmayan sayısı hergün değişen elbombaları koyuldu. Polisimizde bunları eliyle koymuş gibi buldu. Bu ihbarı yapan şahıs, bir zamanlar fetonun (Fetullah Gülen'in) en birinci adamı (ismi şu an aklımda değil); şimdilerde yanılmıyorsam Kanada'da papazlık yapan birisi. İhbarı yaptığının ertesi günü tüyüyor dışarıya. Savcılık iki gün sonra imha kararı aldırıp, bombaları yani en önemli ve birinci derecedeki delilleri ortan kaldırıyor. Şimdi insanın aklına şu sorular geliyor. Bir savcı neden en önemli delillerini ortan kaldırtır? Yarın sanık avukatları bu bombaları mahkemeye getirmesini isterlerse ki isteyeceklerdir, sayın savcı ozaman ne yapacak acaba? O bombaların üzerlerinde kimlerin parmak izleri vardı? Anayasa ve yasalarımızda bu tür delilleri mahkeme sonuna kadar ya polis saklar ya da polis saklayamıyorsa jandarmanın saklamasını yazar. Savcı burda bu yasaları ihlal etmiştir. ABD ve AB karşıtlığını kimler körüklüyor, vatanını, milletini ve Atatürk'ü sevenler. Tvlerde ülkenin gidişatıyla ilgili konuşan emekli paşalar filan. Kimi bulursanız toplayıp doldurun, "HERYEREKON TORBASINA". Şimdi sadece bunları toplarlarsa körgözüm parmağına olacağından aralarına birazda sos olsun diye mafya artıklarını koyalım ki birşeye benzesin di mi ama? Bu günlere geldik.
    2- Sanki bu davaya bakabilecek başka bir savcı yokmuş gibi Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulundan meslekten ihraçtan bir önceki ceza olan sürgünü yemiş bir savcıya verilmesi ne anlama geliyor acaba? Kendi savcını kendin bul mu oluyor? Tıpkı Van'da, Şemdinli'de olduğu gibi. Görevden alınan o sayın savcı şimdilerde ABD'de ke.yf çatıyor. Sacıların emanetinde olması gereken gereken tüm dinleme kayıtları, savcılık soruşturmaları sahibinin sesi medya kuruluşlarına servis yapılırken, sayın savcımız bunları izlemekle yetiniyor. Bunları yayınlayan medya yöneticilerini çağırıp kardeşim gel bakalım bu bilgileri sizlere kimveya kimler sızdırıyor diye sorma gereği bile duymuyor. Hani soruşturma aşaması gizliydi? Hani kimse konuşmayacaktı, yazmayacaktı. Bu gizlilik ve konuşmama tek yönlü oluyor bu davada.
    3- Tutuklamalarda bir garip. Tutuklanacak kişileri önce bu sahiplerinin sesi medya çarşaf çarşaf yayınlıyor ve bir gün sonra adı geçenler toplanıp dolduruluyor "HERYEREKON TORBASINA". Hatta o kadar pervazsızlaşıyorlarki bu tetikçiler, şunuda alın, bunuda alın, suçu olsun olmasın alın sorgulayın diyecek kadar işi şirazesinden çıkarıyorlar. Hatta bunlardan biri (Tayyar Şafak) Ergenekon ve.... isimli kitap bile yazıyor içerden sızdırılan bilgilerle. Bu bilgileri sanık avukatlarına bile göstermeyen sayın savcı bunlara gözünü kapatıyor.
    4- Dikkatleri çeken bir durumda Irak'ta kaybolan ABD silahları ne hikmetse bu davanın belirli yerlerinde yerlerini alıyor. Birde dün ölü ele geçirilen çakal sürüsü elemanında bulundu. Ve kimseden bir ses seda yok. Bu dav kapsamında tutklanan ATO bşk.ı Sinan Aygün'ün özel banyosuna kimler koydu bu "GLOK" marka silahı? Yoksa kazaen bulunmasaydı, bugünlerin bir tezgahı mıydı? Bakın Nisan'ın 10'undan bu yana en ufak bir açıklama duydunuz mu? Yok, ben duymadımda.
    5- 1999 yılı Şubat ayında teslim edilen bebek katilinin iddanamesi haziran sonuna kadar hazırlanıp mahkemeye başlandı. Sözünü ettiğimiz bu dava gibi ik-üç yıllık bir dava değil 20 yılın tüm bilgi ve belgeleri, kayıtları incelenerek hazırlanmıştı. Ve 450 sayfaya yakın tutmuştu bunlar.Bu davada ise henüz iddaname bile hazırlanmadı. Hazırladıklarını söyledikleri iddaname ise 2500 sayfa. Bu ne demektir? "Ey tutuklular sizleri ömrünüz yettiği sürece içerde tutacağım demektir. Tabi bazılarının ne yazık ki ömürleri yetmedi bile. Hatta ne ile suçlandığını bile bilmeden bugün çekip gitti bu dünyadan. Buda savcının art niyetli olduğunu göstermez mi? Eğer sonradan ortaya çıkan bir durum veya durumlar oldumu bunu savcıların her zaman ek iddaname olarak mahkemeye sunmalrı olanaklı iken. Sen adamları bir yılı aşkın içerde tutup iddaname bile hazırlamayacaksın. Ve işin en ilginç yanıda tutuklanalara ne ile suçlandıkları poliste bile söylenmiyor. Sorgulananların anlatımı: Polis: Anlat bakalım. Sorgulanan: Neden içeri alındığımı, neyle suçlandığımı bilmiyorum ki anlatayım. Ve buralardaki sorgu tutanakları ertesi gün malum sahibinin sesi medya organlarında çarşaf çarşaf yayınlanıyor. Gizliymiş! Yesinler sizin gizliliğinizi.
    6- Elbette hepimizin yüce yargıya saygımız sonsuz ama bu uygulamalar malesef kabile devletlerinde bile görülmeyecek uygulamalardır. Bizi yaralayan da bunlardır. Birde bu davalar nedeniyle insanların nasıl iki yüzlü olduklarını gördük. Bu davada yargıya kimse karışmayacak ama kapatma davasında yargıya hakaret ve sövmeye varan atışlar, hedef göstermeler serbest. Öyle o davayı yürüten hakim savcılar Patagonya'dan geldiler. Unutmayınki adalet ve yargı bir herkese lazım olur.
    7- İşin garip bir yanı da 1 Temmuz'dan önce ortalıkta fol yok, yumurta yokken ve durup dururken Türkiye'nin çeşitli illerinde "Darbeye Hayır" mitingleri düzenleniyor ve akabinde de bildiğimiz tutuklamalar gerçekleşiyor. Bu tezgah kimin?
    Ben burada olayların akış sürecini kronolojik olarak vermeye çalıştım. Yorum sizlere.
    Saygılar.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HAHAHAHA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cok guzel acıklamıssın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim anlamadığım hadi bu planlanmış bi şey olsa ??o zaman yargımızın hiç bir fonksiyonu yok demek ki??
    yani ABD ve AB liler bu işi organize ettiyse demekki bu işi aylardır takip eden polisimizden istihbaratımızdan tutunda savcısına hakimine kadar herkesi mi satın aldılar??? burası bana tuhaf geliyor işte anlamıyorum

yoksa koca koca paşaları gözaltına almak sonra tutuklamak bunlar öyle basite inidirilecek olaylar değil kamuyoyunun bütün dikkati bu konuda çünkü

bilmiyorum benim düşüncelerim böyle bu konuda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Darbeye hayır mitingleri bindirilmiş kıtaların hareketi, emir al uygula ,diğerleri ise bana göre bir seneryonun hayata geçirilmesi zaman her şeyi aydınlatacak yapan yaptığıyla kalmayacak kanısındayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senin görüşün fazla kronik düşünmüşsün demekki bide solcu oldugunu fazla belli etmişsin bence ortadan konuşmak lazım maden torba diyosunuz madem savcı yanlı savcı akp nin adamı diyosunuz mahkemelerdemi adamları mahkeme kararı ilemi cazaevine gönderildiler yoksa savcılık emriylemi demekki bir suç teşkil etmişlerki mahkeme onlaraa yolu gösterdi orasıda metris cezaevi inşallah adalet yerini bulur haksızlarsa cezalarını cekerler haklılarsalar aklanırlar...

bide glok marka silahtan bahsetmişsin dikkatini çekerim oraya bir tek sinan aygün girebiliyo oda parmak izinin sayesinde.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AMERİKAN,İNGİLİZ,İSRAİL VE RUS GİZLİ SERVİSLERİN BİR OYUNU
    stadyum ulkemiz
    oyuncu bizimkiler
    seyirci halkımızda
    halkımızda futbol macı seyrediyorum zanneder olmus....

Alıntı mustione Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senin görüşün fazla kronik düşünmüşsün demekki bide solcu oldugunu fazla belli etmişsin bence ortadan konuşmak lazım maden torba diyosunuz madem savcı yanlı savcı akp nin adamı diyosunuz mahkemelerdemi adamları mahkeme kararı ilemi cazaevine gönderildiler yoksa savcılık emriylemi demekki bir suç teşkil etmişlerki mahkeme onlaraa yolu gösterdi orasıda metris cezaevi inşallah adalet yerini bulur haksızlarsa cezalarını cekerler haklılarsalar aklanırlar...

bide glok marka silahtan bahsetmişsin dikkatini çekerim oraya bir tek sinan aygün girebiliyo oda parmak izinin sayesinde.
    (((gurdugunu gordum sanma...duydunu duydum sanma...)))
    bizler...
    gormemizi istedikleri sekilde goruruz ancak.

sagcı olsa ne olacak
    solcu olsa ne olacak
    kaybeden herzaman
    bizler olduk...

NEDEN BU ULKENİN ORTALAMA EGTİM DUZEYİ İLKOKUL4
    HİC SORDUNUZMU KENDİKENDİNİZE...???
    Konu rexsi tarafından (07-07-2008 Saat 04:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Umuter kardeş sanırım bir önceki hafta AB karma parlementosunun Türkiye raporunu izlemedin galiba. Adamlar tutuklananları yargılamışlar bile. Sonucunu açıkladılar. Türk yargıçlarını aşağılayan bu durumu dikkatlerinize sunarım. Allah aşkına birileri şunun cevabını samimiyetle verebilir mi? Nasıl oluyorda telefonları dinlenen kişiler hep aynı cenahta oluyor da örneğin bir Altan'ların, Çandarların, Karaalioğlunun vb.nin telefonları dinlenmiyor? Cümleyi yanlış yorumlamışsınız. Ben orda bu işleri yargıçlar değil, bizzat yöneticilerin kotarmaya çalıştıklarını vurgulamak istedim. Tabi hakim ve savcılar önüne gelene bakacaklar. Ama onların namuslarına emanet edilmiş bir davanın tutanakları dışarıya nasıl oluyorda sızdırılıyor? İnsan merak edip bir soruşturmaz mı? Nedense bu yasaklar hep tek taraflı işleyince insan ister istemez kuşkulanıyor. Sizce de öyle değil mi? Polislerin içindeki F tipi yapılanmayı Mısır'daki sağır sultan duydu ve biliyor ama nedense sizler duymamışsınız. Olabilir.
    Az önce Mustafa Balbay'la Emin Çölaşan'ın programını izledim ART'de. Savcımızın sorduğu soruları tek tek açıkladı. Onu suçlayacak hiçbir soru sormamış ama mahkemeye terör örgütüne üye olmaktan ve halkı hükümete karşı( dikkatinizi çekerim devlete değil, hükümete karşı) isyana teşvikten gönderiyor. Benim burda anlatmak istediğim, bir savcının gizli olsun diye karar çıkarttırdığı dava tuttanakları nasıl oluyorda AKP medyasında çarşaf çarşaf yayınlanıyor? Hemde Mustafa Balbay çıkalı dört saat olmuş ve bir gazetenin genel yayın müdürü telefon açıp bilader senin mahkeme tutanakların elimize geçti yayınlayacağız haberin olsun diyebiliyor. Ben burada açıklamak istediğim AKP'nin polisten sonra yargının da içine sızdığıdır. Ha buna sevinip el ovuşturanlar olacaktır ama gün gelip devran döndüğünde böylesi durumlarla karşılaşınca ağlamıyacaksınız.
    Sana gelince beni kroniklikle suçlayan arkadaşım. Ben senin o cümleyi hangi amaçla kurduğu biliyorum ve cevabınıda çok güzel veririmde yeri burası değil. Ben sana sağcı olduğunu sordum mu ki sen benim solculuğumu sorguluyorsun. Anlattıklarımın hiçbirine cevap vereme ama salla gitsin ağzına geleni. Kulağına üflenen yarım yamalak şeylerle burda yazmaya çalışırsan altından kalkamazsın. Bilmem anlatabildim mi?
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (08-07-2008 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim anlamadığım hadi bu planlanmış bi şey olsa ??o zaman yargımızın hiç bir fonksiyonu yok demek ki??
    yani ABD ve AB liler bu işi organize ettiyse demekki bu işi aylardır takip eden polisimizden istihbaratımızdan tutunda savcısına hakimine kadar herkesi mi satın aldılar??? burası bana tuhaf geliyor işte anlamıyorum

yoksa koca koca paşaları gözaltına almak sonra tutuklamak bunlar öyle basite inidirilecek olaylar değil kamuyoyunun bütün dikkati bu konuda çünkü

bilmiyorum benim düşüncelerim böyle bu konuda
    yargının bazen fonksiyonu gerçekten olmuyor maalesef...
    Bunu batının yada abd nin zoru ile olduğunu söylemek zorundayız...
    Bişeyler yapıp işi kılıfına uyduruyorlar. En bariz örneği aponun imralıda beslenmesi... niye asamadık?
    hiram abbasın hayatını anlatan bir kitap var. by pipo isminde. okuyanlar bilir.
    mitin içerisinde bir oda cıa ya verilmiş. gelen bilgiler önce oraya sonra türk servislerine geçiyor...yani bizden adam satın almaya ne gerek var... tezgah güzel vesselam...
    ben ergenekonu bilmiyorum ama abd nin oyunu olduğunu düşünüyorum...emminin tespitlerine katılıyorum. akp bunları yapabilecek güçte değil...bence tabi...bunun için abd nin bir tezgahını kuruyorlar gbime geliyor...
    bildiğpimden değil...öyle hissediyorum...işkilleniyorum...şüpheleniyorum vs.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiyemize neler oluyor allah yardımcımın olsun kimin ne olduğu ne yaptığı belli değil ya o zan esnasında bulunan onca para ve silahlara ne demeli ak partiye gelince TÜRKİYE'mizide satmadan evvel şu ana kadar kapatılmış olması gerekirdi hukuk aslında bu şekilde olmalıydı ak parti 5 yıl boyunca iii idare etti ama sonra olan oldu ve patlaklar oluşmaya başladı.
    Nötig.Arkadaşlar Tc Anayasası Tc'ni ve tc'de yaşayan insanları tehlike altında bırakmadan hem devleti hemde insanlarını korumaya yönelik olması gerektiyine inanıyorum ben hiç bir partinin yasa dışı bişey yapmasına ve kapatılmasına razı değilim ama gönül isterki devletimizde hükümetimizde insanlarımızda iii olsun insanlar korkmadan yaşasın herkes istediyini yaparsa gerisini siz düşünün saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri