Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Show tv yi kınıyorum :(

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Show tv yi kınıyorum :(

başlıktada belirttigim gibi adamlar pars narko terör dizisini harcadılar gece saat 1 de yayınlıyorlar final bölümünü bıktım su varmısın yokmusun hiç bir seye faydası olmayan yarısmadan nasıl tutuluyor bu program anlamıyorum.

son bölümünü internetten izledim sayelerinde hiç birşeye benzememiş final bölümü.yayından kaldıracaz die canım diziyi harcamışlar birilerini rahatsız etti galiba bu dizi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef oluyor böyle şeyler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Paşa78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    başlıktada belirttigim gibi adamlar pars narko terör dizisini harcadılar gece saat 1 de yayınlıyorlar final bölümünü bıktım su varmısın yokmusun hiç bir seye faydası olmayan yarısmadan nasıl tutuluyor bu program anlamıyorum.

son bölümünü internetten izledim sayelerinde hiç birşeye benzememiş final bölümü.yayından kaldıracaz die canım diziyi harcamışlar birilerini rahatsız etti galiba bu dizi
    Aynısını kanal d sağır oda dizisine yaptı,o dizinin hiç bölümünü kaçırmadan izlerdim ve Türkiye'nin gerçeklerini bilinmeyen yönlerini gözler önüne serdiler..Fakat işte birilerinin işine gelmedi o dizi ve saçma sapan bi finalle sona erdirdiler malesef...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynısını kanal d sağır oda dizisine yaptı,o dizinin hiç bölümünü kaçırmadan izlerdim ve Türkiye'nin gerçeklerini bilinmeyen yönlerini gözler önüne serdiler..Fakat işte birilerinin işine gelmedi o dizi ve saçma sapan bi finalle sona erdirdiler malesef...
    sağır oda daha beter bir sonla bitmişti...
    aslında bitmeyecek bir sonla...yada nasıl söyleyeyim, bitiremediler diziyi. bitti dediler.
    devamının gelmesi lazım...bu tip diziler içinde en başarılı olanı kurtlar bence...
    Çakırlı olan bölümleri çok güzel bir sonla bitmişti...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağır oda daha beter bir sonla bitmişti...
    aslında bitmeyecek bir sonla...yada nasıl söyleyeyim, bitiremediler diziyi. bitti dediler.
    devamının gelmesi lazım...bu tip diziler içinde en başarılı olanı kurtlar bence...
    Çakırlı olan bölümleri çok güzel bir sonla bitmişti...
    selametle...
    pars narko terör dizisinin sonunu izleyin bir catışma olmadan insanlar öldü bir sekilde bitti dizi ama osman sınav bu diziyle kendisini bitirdi böyle bir dizi gece 1 lerde yayınlanırmı ya işleri gücleri kutu acmaca neye yarıyorsa kutu acmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla arkadaşlar ben şu varmısın yokmusun adlı programı başladığından ta şu ana kadar hiç izlemedim sebebi ise sevmediğim bir programa benzemesi saçma sapan bir program başka bişeymi yok koyacakları ama izleyicinin çok olduğu bir kesin saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen bende öyle !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Show tv varmısın yokmusuna devam etsin 2000 hane seyrediyor diye 70 milyona yutturmaya çalışıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ee düzen böyle işliyo....rating olayı en geçer akçe....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet haklısın

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri