Güneþle Çalýþan LCD TV
Elektrik faturalarý sinirinizi bozmaya baþladýysa, enerjisini kendi üreten yeni Sharp Aquos LCD TV ile tanýþmaya hazýrlanýn. Ürünün detaylarý haberimizde.
Geleceðin güneþ enerjisinde olduðunu düþünüp bu yönde ciddi yatýrýmlara baþlayan Sharp, son olarak 26 inçlik Aquos LCD TV prototipini gün ýþýðýna çýkardý. Normal LCD TV'lerden yaklaþýk %30 daha az enerji tüketen prototip, enerji için Sharp'ýn ince filmli solar hücre modüllerinden birini kullanýyor. 10.000:1 kontrast oraný ve 20 mm kalýnlýðýnda panele sahip olan televizyonun enerji üreteci de kendisiyle ayný boyutta.
Aquos LCD TV ve enerji kaynaðýný set olarak satmayý planlayan Sharp, ürünün hitap edebileceði geniþ kitle nedeniyle büyük bir baþarý yakalayacaðýný düþünüyor. Bakalým bu ultra kullanýþlý seti kabul edilebilir bir fiyattan piyasaya sürmeyi de baþarabilecekler mi.
SDN - Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.


Teþekkur:
Beðeni: 


Alýntý

Yer imleri