REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Bedava Mms Kampanyası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sakarxa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler arkadaşlar yanlız şu varki 3 kere besyuz adlı bı kampanya vardı bu konuda pek umursanmadık sanırım 2.000.000 limiti olan bir kampanya son günü foruma veriliyor ve tabiki haliyle malesef kayıt dolmuş oluyor çok çok üzüldüm bu konunun burada geç verilmesine bir anlam veremedim neyse saygılar
    Nasıl umursanmadık anlamadım.Biz sizlere forumu takip edin diye dakika başı email mi atalım turkcell yapıyorsa kampanya bizimde mail sorunumuz yok ise atarız .O yüzden tepkini turkcelle bildirin bize degil.
    Konu Admin tarafından (07-07-2008 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam şimdi kabul etti teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kESİNLİKLE....
    Forumu takip eden arkadaşlar mutlaka bu kampanyalardan haberi olur. Forumu takip etmeyen arkadaşlar ise iş işten geçtiği zaman öğrenir.
    Turkcelin yapmış olduğu hatalardan dolayıda forum ve forum uyeleri suçlanamaz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs olmuyor arkadaşlar

arkadaslar gönderiyorum gelen mesaj :katilimiz için tesekkür ederiz yarisma için süre dolmuştur.... bu ni saçmalık işe yaramayan kanpanyaları koyupta buraya insanları kandırmayalım....? ayıp yaaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliihsan_78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar gönderiyorum gelen mesaj :katilimiz için tesekkür ederiz yarisma için süre dolmuştur.... bu ni saçmalık işe yaramayan kanpanyaları koyupta buraya insanları kandırmayalım....? ayıp yaaa
    En çok kızdıgım insanları basitça suçlamaktır.1 ay süreyle banlandın bu süre cercevesinde bu forum dısında heryerden faydalanabilirsin..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerinize saglık arkadaşlar iyiki paylaşım var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

wowww admin kızmış bizede kızarrr uzak durun bu konudan

Admin ne diyosa odur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkcell kampanyalarını oldukça aktarıcam, aynı zamanda şunu da söyliyim, yeni tarifeler çıkacak ve çok daha ucuza konuşacaksınız, haberiniz olsun ;)
    Çıkış tarihini biliyorum ama o da bana kalsın =))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan yılmaz kardeşim benim umursanmadık derken kastım şu yanlış duyum almadıysam kampanya başlangıç tarihi 4 temmuz ama foruma verilme tarihi 5 temmuz gece 23:15 olarak belirtilmiş allah razı olsun hepinizden mailde geldi bana tam 15 dakika sonra ama neden foruma geç yazıldı buna bir anlam veremedim ben kayıt yaptırdığımda 6 temmuz pazar sabah haliyle kampanya katılım limiti 2,000,000 kişi çoktan dolmuştu neyse giden gitti canımız sağolsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ha bu arada mms kampanyasından faydalandım yollamaya başladım arkadaşlara teşekkürler

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri