Nasıl umursanmadık anlamadım.Biz sizlere forumu takip edin diye dakika başı email mi atalım turkcell yapıyorsa kampanya bizimde mail sorunumuz yok ise atarız .O yüzden tepkini turkcelle bildirin bize degil.
Nasıl umursanmadık anlamadım.Biz sizlere forumu takip edin diye dakika başı email mi atalım turkcell yapıyorsa kampanya bizimde mail sorunumuz yok ise atarız .O yüzden tepkini turkcelle bildirin bize degil.
Konu Admin tarafından (07-07-2008 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
tamam şimdi kabul etti teşekkürler
kESİNLİKLE....
Forumu takip eden arkadaşlar mutlaka bu kampanyalardan haberi olur. Forumu takip etmeyen arkadaşlar ise iş işten geçtiği zaman öğrenir.
Turkcelin yapmış olduğu hatalardan dolayıda forum ve forum uyeleri suçlanamaz..
arkadaslar gönderiyorum gelen mesaj :katilimiz için tesekkür ederiz yarisma için süre dolmuştur.... bu ni saçmalık işe yaramayan kanpanyaları koyupta buraya insanları kandırmayalım....? ayıp yaaa
ellerinize saglık arkadaşlar iyiki paylaşım var
wowww admin kızmış bizede kızarrr uzak durun bu konudan
Admin ne diyosa odur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Turkcell kampanyalarını oldukça aktarıcam, aynı zamanda şunu da söyliyim, yeni tarifeler çıkacak ve çok daha ucuza konuşacaksınız, haberiniz olsun ;)
Çıkış tarihini biliyorum ama o da bana kalsın =))
serkan yılmaz kardeşim benim umursanmadık derken kastım şu yanlış duyum almadıysam kampanya başlangıç tarihi 4 temmuz ama foruma verilme tarihi 5 temmuz gece 23:15 olarak belirtilmiş allah razı olsun hepinizden mailde geldi bana tam 15 dakika sonra ama neden foruma geç yazıldı buna bir anlam veremedim ben kayıt yaptırdığımda 6 temmuz pazar sabah haliyle kampanya katılım limiti 2,000,000 kişi çoktan dolmuştu neyse giden gitti canımız sağolsun
ha bu arada mms kampanyasından faydalandım yollamaya başladım arkadaşlara teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri