Arkadaþlar bende kyoto 8350 dap uydu alýcýsý diseqc motor var bu motor kurulumunu nasýl yapabilirim yardým ederseniz sevinirim.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Arkadaþlar bende kyoto 8350 dap uydu alýcýsý diseqc motor var bu motor kurulumunu nasýl yapabilirim yardým ederseniz sevinirim.
Konu dragonn tarafýndan (07-07-2008 Saat 18:00 ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaþým kyotolar eskidi artýk yaww baþka cihaza geç
ben zaten kyotoyu sadece yön deðiþtirmek için kullanmayý düþünüyorum yoksa yeni cihaz var ama diseqc motor özelliði yok
evet katýlýyorum ...kyoto olmasýnda
![]()
sebeb bizim bir arkadaþ kyoto kulanýyor
usta bir saat'an belki daha fazla kanal aramasý yapmakta,
kanal geçiþ sýrasýnda aðýr, uydu aramada( 90 çankla )çok zor bulunmakta,
kurana kadar ter döküyorum.![]()
Arkadaþlar tavsiyeniz için saðolunda bana diseqc motorunu çanak antene baðlamayý ve yönü nasýl ayarlayacaðýmý anlatan bir arkadaþ olursa sevinirim.
arkadaþým demirciden kendine tam di*** demir yaptýr. 90 lýk çanakla iyi uydu yakalýyamýyor. mümkünse 100 lük çanak kur . motoru sýfýr konumuna al altta derece var o dereceyi 45 in hemen altýna getir. 26 derece arapsatta 11727 v 27500 frekansýný bul ondan sonra türksattan baþla 15w telstar uydusuna kadar tarattýr. yörüngeye oturur.
saygýlar kolay gelsin
ben doksanlýk çanak kullanýyorum þu anda 16 adet uydu yayýnýný seyrediyorum. motor kurmayýda çoðu uyducu beceremiyor. kendin uðraþ normal anteni kurmaktan daha kolay
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri