Bir gün babamla kasabaya gideriz.Babam kasabadan tarla için bir kaç lazýmlýk alýr.Geceye kadar orada kalýrýz.Gece olunca köyde hýrsýzlýk olaylarý olurdu.(hayvan ve eþya hýrsýzlýðý)Babamda annemin tek baþýna korkucaðýný düþündüðünden dolayý beni köye yollar.Ama ben köye gitmeyi pek istemeden de olsa giderim.Kasabadan bizim köy 4 km. dir.Ama gece vakti araba bulamayacaðým için yürüyerek giderim.Ve sonra köye yaklaþýrým.Ama yol pusu olduðundan yolun hiçbir etrafý gözükmüyor. "V" þeklinde bir yol var ama bir tarafý bizim köye diðer tarafý baþka bir köye gider.Bende rastgele sað taraftan giderim.Ve o an hayatýmda görmediðim bir yaratýk 2.5-3 m. boyunda bir canavar.o kadar korkunç bir þey ki korkudan ne yapacaðýmý þaþýrýrým.Bir kayanýn arkasýna saklanýr ve yerden bulduðum taþlarý atarým ama ne hikmettir ki hiç bir þey olmaz.Sonra birden benle konuþmaya baþlar.Ama ben þaþkýnlýktan dilim tutulur."Cafer annen nasýl bir durumda biliyor musun?Hiç düþünmüyor musun?"der."Sen nerden biliyorsun"derim.Ama yanýt gelmez bana kahkaha atarat gülmeye baþlar ve birden yok olur ben ise koþarak köye varýrým.Geldiðimde evin önündeki köpeklerimiz,koyunlar,keçiler,öküzler,inekler,anne m ve ev yanmýþ bir þekildedir ama çok aðladýðým .Annemin ölümünden sonra o canavar bir daha gelir ve bu sefer eüzü besmele çekmeye baþlarým ve yok. olur .Onun kim ve ne aradýðýný merak ediyorum.Umarým onu bir daha görmem.[alýntýdýr](bunu yaþayan kiþi 52 yaþýnda evli 2 çocuk babasý bir öðretmendir) Olay hakkýndaki düþüncelerinizi bekliyorum
abowwwww
![]()

Teþekkur:
Beðeni: 

abowwwww
Alýntý

Yer imleri