Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
106 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Next 2000 Super Plus USB TPS bin AUTO güncel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    30-06 yazılımı varsa sorun olmaz rar dan çıkar tekrar yükle
    bu arada cihazı kapat aç sora yükle.ok

ustacım dediklerini denedim ama ama olmadı. ne yaparsam yapayım olmuyor. görüntü formatı okunamıyor diye bir mesaj veriyor.
    softcam yüklerken yükleniyor sorunsuz ama tps yüklenmiyor...
    bana tavsiye edeceğin bir yazılım varmı önce onu yükleyip sonra tps yi yükleyeyim...
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ellerine saglık teşekkürler paylaşım için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustacım dediklerini denedim ama ama olmadı. ne yaparsam yapayım olmuyor. görüntü formatı okunamıyor diye bir mesaj veriyor.
    softcam yüklerken yükleniyor sorunsuz ama tps yüklenmiyor...
    bana tavsiye edeceğin bir yazılım varmı önce onu yükleyip sonra tps yi yükleyeyim...
    teşekkürler

Hayret edilecek durum.Aynı dosyayı ben 30.06.2008 yazılımı yüklü olan next 2000 cıs super plus cihazıma yüklüyorum,hiç sorunsuz.Bir yerde yanlışlık yapıyorsun.
    cihazın tam serisini yazarmısın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tako 2000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayret edilecek durum.Aynı dosyayı ben 30.06.2008 yazılımı yüklü olan next 2000 cıs super plus cihazıma yüklüyorum,hiç sorunsuz.Bir yerde yanlışlık yapıyorsun.
    next 2000 cx süper plus usb li....
    Bu güne kadar bir çok yazılım ve softcam yükledim...hiç birinde böyle bir mesaj vermedi... "görüntü formatı okunamıyor" mesajı veriyor...
    fxfenerli nin tps yükleme ile ilgili setup unu kurmuştum makinaya buradan tps dosyası oluşturup deneyeyim dedim aynı mesajı verdi...
    makinamdaki yazılım son yazılımdı...ama hangi tarihli olduğunu bilmiyorum.
    Şu an bir softcam yüklediğimde makina boot olduktan sonra açılınca datayı değiştirmek istiyormusunuz gibilerinden bir mesaj gelerek "evet" yada "hayır" mesajını seçmemizi istiyor. Evet dersem kanalların silineceğini fxfenerli söylemişti. hep hayır diyorum ama bu mesaj her yüklenişte geliyor. acaba yazılımdamı problem var...sürekli her yükleyişte bu mesajın gelmesi normalmi?
    üzerine bir yazılım daha yüklesemmi?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    next 2000 cx süper plus usb li....
    Bu güne kadar bir çok yazılım ve softcam yükledim...hiç birinde böyle bir mesaj vermedi... "görüntü formatı okunamıyor" mesajı veriyor...
    fxfenerli nin tps yükleme ile ilgili setup unu kurmuştum makinaya buradan tps dosyası oluşturup deneyeyim dedim aynı mesajı verdi...
    makinamdaki yazılım son yazılımdı...ama hangi tarihli olduğunu bilmiyorum.
    Şu an bir softcam yüklediğimde makina boot olduktan sonra açılınca datayı değiştirmek istiyormusunuz gibilerinden bir mesaj gelerek "evet" yada "hayır" mesajını seçmemizi istiyor. Evet dersem kanalların silineceğini fxfenerli söylemişti. hep hayır diyorum ama bu mesaj her yüklenişte geliyor. acaba yazılımdamı problem var...sürekli her yükleyişte bu mesajın gelmesi normalmi?
    üzerine bir yazılım daha yüklesemmi?
    selametle...
    sorunu buldu yanen şöyle yap emu.k.e.y bölümüne gir sarı reset tuşuna bas
    ok de çık ve yeniden tps.bin dosyasını yükle açacaktır kesin.ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tako 2000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    oluyor bazen dostum tako böyle sıkıntılar oda şundan yapıyor
    önce tps.bin pos. sora softcam bir kaç kez atıldımı emulasyon kendini
    korumaya alıyor dolayısıyla yeni gönderilen tps.bin dos. almayabiliyor
    onunda çözümü arada bir k.e.y reset yapmak sorunu ortadan kaldırıyor
    öptüm.yanaklarından sevgili dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorunu buldu yanen şöyle yap emu.k.e.y bölümüne gir sarı reset tuşuna bas
    ok de çık ve yeniden tps.bin dosyasını yükle açacaktır kesin.ok
    anlamıyorum bu kadar çok şeyi nasıl biliyorsunuz? hayret ediyorum...
    çok teşekkür ederim...bu akşam deneyeceğim.
    selametle kalınız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oluyor bazen dostum tako böyle sıkıntılar oda şundan yapıyor
    önce tps.bin pos. sora softcam bir kaç kez atıldımı emulasyon kendini
    korumaya alıyor dolayısıyla yeni gönderilen tps.bin dos. almayabiliyor
    onunda çözümü arada bir k.e.y reset yapmak sorunu ortadan kaldırıyor
    öptüm.yanaklarından sevgili dostum
    Bende öperim yanaklarından,yolladıgım hamsileri yedinmi?

anlamıyorum bu kadar çok şeyi nasıl biliyorsunuz? hayret ediyorum...
    çok teşekkür ederim...bu akşam deneyeceğim.
    selametle kalınız...
    sen nasıl şu an bilgi edinmek için soruyorsun'ya aynı bizlerde bu şekilde sora,sora ögrendik osman kardeşim.işte forumların paylaşımı buna denir.
    sonucu burdan bize bildirirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende öperim yanaklarından,yolladıgım hamsileri yedinmi?

sen nasıl şu an bilgi edinmek için soruyorsun'ya aynı bizlerde bu şekilde sora,sora ögrendik osman kardeşim.işte forumların paylaşımı buna denir.
    sonucu burdan bize bildirirsin.
    elbette bildiririm...selametle kalın...teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TPS Bin 15.to.17.07.2008 yeni dosya 9 nolu mesaja eklenmiştir

Sayfa 5/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri