REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon
106 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Next 2000 Super Plus USB TPS bin AUTO güncel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anlamıyorum bu kadar çok şeyi nasıl biliyorsunuz? hayret ediyorum...
    çok teşekkür ederim...bu akşam deneyeceğim.
    selametle kalınız...
    sevgili tako dostumun dediği gibi paylaşım bilgi paylaşıldıkça
    değer bulur bir zaman gelecek sende diğer arkadaşlarla
    paylaşacaksın sana da çok basit gelecek bu bilgiler.
    saklı bilginin bilgi kaynağına bile faydası yoktur...
    veselam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kuçer ustam nasılsın ustam bekliyoruz ama bu gün freex lerden bir şey çıkmayacak galiba saygı ve sevgiler kolay gelsin ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tako 2000 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende öperim yanaklarından,yolladıgım hamsileri yedinmi?

sen nasıl şu an bilgi edinmek için soruyorsun'ya aynı bizlerde bu şekilde sora,sora ögrendik osman kardeşim.işte forumların paylaşımı buna denir.
    sonucu burdan bize bildirirsin.
    usta cım dün akşam dediklerinizi yaptım. emu ***e gelip sarı tuşla resetledim. çıkıp tps yi yüklemeye çalıştım ama görüntü formatı okunamıyor diye mesaj verdi tekrar...farklı bir yazılımmı yüklesem?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta cım dün akşam dediklerinizi yaptım. emu ***e gelip sarı tuşla resetledim. çıkıp tps yi yüklemeye çalıştım ama görüntü formatı okunamıyor diye mesaj verdi tekrar...farklı bir yazılımmı yüklesem?
    osmann sen kesin yalnış birşeyler yaptın bu olmayacak bir durun
    sen cihazını resetle sora 30-06 tarihli yazılımı yeniden yükle
    bakalım ne gibi bir sonuç çıkacak

not:şu anda tps.bin dos. gerek kalmadan çalışıyor tps kanalları
    sorun sadece tps ise hiç birşey yapma softcam falan alıyormu
    cihaz onuda yaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    osmann sen kesin yalnış birşeyler yaptın bu olmayacak bir durun
    sen cihazını resetle sora 30-06 tarihli yazılımı yeniden yükle
    bakalım ne gibi bir sonuç çıkacak

not:şu anda tps.bin dos. gerek kalmadan çalışıyor tps kanalları
    sorun sadece tps ise hiç birşey yapma softcam falan alıyormu
    cihaz onuda yaz
    benim en son yüklediğim yazılımın tarihini bilmiyorum...ancak şu var yazılımdan sonra makina sanki yavaşladı. ekran bilgileri çıkarken takılarak çıkıyor gibi. eskiden şak diye çıkardı...sonra her softcam yüklenişinden sonra data larla ilgili bişey soruyor. evet dersen kanallar gidiyor hayır dememiz gerekiyor (bunu sen söylemiştin) ama bunu bir kereye mahsus yapmıyor. her yüklenişte yapıyor. biri yanlışlıkla evet dese gitti kanallar....
    Şayet makinayı resetlersem bu yavaşlıkta ortadan kalkarmı?
    Ayrıca nasıl resetlenecek? fabrika ayarlarına geri dön diye bir yer var..oradanmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart şaşırdım

fenerli merhaba saygılar arkdaşlar tps geri döndü gibi birşeyler yazıyorlar 50dkdan beri seyrediyorum kesilmiyor diyorlar zaten senin verdiğin tps dosyası ile biz absatlar hariç bunları seyrediyoruz ama farklı birşeymi söylüyorlar anlamadım iş yerinde olduğum içinde göremiyorum lakin böyle bir şey mümkünmü çünkü tps otomatik güncellenmesi için yeni yazılım hazırlanması gerekmiyormu senin verdiğin günlük tps dosyalarında otomatik güncelleme yada cihazı booth edemiyoruz biliyosun arkadaşlar kafamı iyice karıştırdı saygılar:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fenerli merhaba saygılar arkdaşlar tps geri döndü gibi birşeyler yazıyorlar 50dkdan beri seyrediyorum kesilmiyor diyorlar zaten senin verdiğin tps dosyası ile biz absatlar hariç bunları seyrediyoruz ama farklı birşeymi söylüyorlar anlamadım iş yerinde olduğum içinde göremiyorum lakin böyle bir şey mümkünmü çünkü tps otomatik güncellenmesi için yeni yazılım hazırlanması gerekmiyormu senin verdiğin günlük tps dosyalarında otomatik güncelleme yada cihazı booth edemiyoruz biliyosun arkadaşlar kafamı iyice karıştırdı saygılar:49:
    sayın.veysel. demek istenen şudur tps kanalları şu an itibariyle
    eski sistemden yayın yaptığı için günlük tps.au dosyasını atmanıza
    gerek kalmadan açıyor kanallar kısaca böyle şu anda..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim en son yüklediğim yazılımın tarihini bilmiyorum...ancak şu var yazılımdan sonra makina sanki yavaşladı. ekran bilgileri çıkarken takılarak çıkıyor gibi. eskiden şak diye çıkardı...sonra her softcam yüklenişinden sonra data larla ilgili bişey soruyor. evet dersen kanallar gidiyor hayır dememiz gerekiyor (bunu sen söylemiştin) ama bunu bir kereye mahsus yapmıyor. her yüklenişte yapıyor. biri yanlışlıkla evet dese gitti kanallar....
    Şayet makinayı resetlersem bu yavaşlıkta ortadan kalkarmı?
    Ayrıca nasıl resetlenecek? fabrika ayarlarına geri dön diye bir yer var..oradanmı?
    (evet reset oradan)

senin cihazde bir anormallik var dediğim gibi yap akşam

cihazını resetle sora 30-06 2008 tarihli yazılımı yeniden yükle
    sora tekrar resetle ve verdiğim kanal listesi bölümünden cx için verdiğim kanal listesini yükle bakalım ne gibi bir sonuç çıkacak büyük ihtimal düzelecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    (evet reset oradan)

senin cihazde bir anormallik var dediğim gibi yap akşam

cihazını resetle sora 30-06 2008 tarihli yazılımı yeniden yükle
    sora tekrar resetle ve verdiğim kanal listesi bölümünden cx için verdiğim kanal listesini yükle bakalım ne gibi bir sonuç çıkacak büyük ihtimal düzelecek
    abi reset derken fabrika ayarlarına dön kısmını mı bahsediyorsun yoksa dünkü emu ***den sarı tuşumu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi reset derken fabrika ayarlarına dön kısmını mı bahsediyorsun yoksa dünkü emu ***den sarı tuşumu?

fabrika ayarını diyorum onu yap iki kez hem yz.den önce
    hemde yazılım attıktan sora reset yap sora verdiğim
    kanal listesini yükle.ok

Sayfa 6/11 İlkİlk 1234567891011 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri