günaydın fenerli ustam dün tpsleri usb ile yüklememe rağmen tps açılmadı yani güncel tps dosyasını yüklediğim halde acaba sistemde bir sorun olabilirmi saygılar!:49:
günaydın fenerli ustam dün tpsleri usb ile yüklememe rağmen tps açılmadı yani güncel tps dosyasını yüklediğim halde acaba sistemde bir sorun olabilirmi saygılar!:49:
kucer ustam günaydın dün tps dosyasını usb ile güncellediğim halde tps ler güncellenmedi senin verdiğin freex lerde öğleden sonra şifreler değişti ustam senden bu gün yine bombalar bekliyoruz saygılar ve sevgilerimi ifade ederim!:45:
verdğin bilgiler için teşekkürler ustam!
usb siz ye 2000 x plus serilerine yazılım yokmu arkadaşlar? bize tps yok polsat ta elle girersen oluyor !!!
Güncellenmiştir.
yine makinam dan tps yi yüklerken "görüntü formatı okunamıyor" demeye başladı. allahım kafayı yedirecek...softcam yüklüyorum sorun yok. yazılım yüklüyorum sorun yok. ama tps yükleyince "görüntü formatı okunamıyor" diyor.. sanki o görüntü...
geçen fenerli abi fabrika ayarlarına geri dön. tekrar yazılımı ve kanalları yükle demişti...uzun bir işlem ama yaptım düzeldi. şimdi niye aynı hatayı veriyor..cihazmı bozuldu acaba?
sağolun hocalar selamlar
merhaba arkadaşlar çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri