Bizim gibi illegalitenin doyumsuz tadına varmış uyducular olduğu sürece, sizlerinde dediği gibi, çanakların yerini hiçbirşey tutamaz.
Saygılar.
Teşekkur: 0
Bizim gibi illegalitenin doyumsuz tadına varmış uyducular olduğu sürece, sizlerinde dediği gibi, çanakların yerini hiçbirşey tutamaz.
Saygılar.
peki hd yayınlar ne olacak hd reciverler bu yayınları nasıl alıcaz bu sisteme uyarmı ?
bende katılıyorum paraylaysa olmaz alan olur ama ben alamam hem nolmuş şifreli kanal izlemeyince biyerimiz mi eksiliyor sanki
Canak anten №1, her zaman icin.![]()
farklı bi teknoloji çıkana kadar çanak antene devam![]()
Merhaba çok bekleriz arkadaşlar bundan 2 yıl önce başlayacaklardı sözde her yıl bir sonraki yıla aktarılıyor ben kesinlikle inanmıyorum. Birde şunu söyleyeyim bundan 5 yada 6 yıl önce tesisat döşeme işini durdurdular benim oturduğum ilde ancak şehrin %20 sinde yayın var yani kimi kandırıyorlar sanki dağtaş her yere altyapıyı döşedilerde sıra Digital yayına geldi. Saygılarımla
türksat başkanının yaptığı açıklamada digital kablolu yayınlarının ekim ayında hd yayınlar ile beraber başlayacağını belirtmiş ve sayısal paket-1 kanalları içinde şu anda yayında olanlar ve dünyadan çeşitli kanalların yer alacağını kaydetmiş ve 2009 yılında interaktif hizmetlerde devreye girecekmiş
Hayırlı olsun.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 9 Kullanıcı var. (0 Uye ve 9 Misafir)
Yer imleri