REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/9 İlkİlk 123456789 SonSon
82 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: HERKESE 100 KONTÖR Reklam Aldatmacası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"sağır duymaz uydurur" bunlarda kendilerine göre herşeyi uyduruyorlar milleti soymanın avantajları üzerine kafaları çalışıyor sadece bencil zihniyet saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    "sağır duymaz uydurur" bunlarda kendilerine göre herşeyi uyduruyorlar milleti soymanın avantajları üzerine kafaları çalışıyor sadece bencil zihniyet saygılarımla aliharbiye.
    birde reklamda diyor ya herkese yetecek kadar kontorumuz var iyide sen 400 kontoru al ondan sonra 100 kontor herkese bedava kontor nasıl işse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart reklam sahtekarlığı diz boyu!!!!!!

onca relam var tv de olsun internette olsun çoğu yalan. sorarım sizlere avrupa kanallarını yakından takib eden kişiler olarak avrupalı kanallarda varmı böyle aldatmacalı reklam biz sesimizi çıkarmadıkça daha çokkkkk keriz muamelesi görücez. saygılar sevgiler.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Reklamı bir üste mesajda ve 1 ci mesajda verdim bu konu çok önemli arkadaşlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar bilgi için teşekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar havadan kontör nerde imiş.beleş peşinde olanlara az bile valla 400 değil 1000 kontör alsınlar.havadan kazanmak peşinde olan insanlara az bile bence.ALMADAN VERMEK ALLAHA MAHSUSTUR.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok haklısınız vatandaş uyansın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlara birilerinin dur demesi lazım.ama nerede.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim anlamadıgım nokta şu bu işlemleri iletişim şirketleri yani avea vodafone türksel mi yapıyor yoksa birilerini zengin etmek için canak mı tutuyorlar aynı şey benim başımada geldi fakat benimkisi telefonuma gelen bi sms yüzünden oldu yanlış bi tuşa basıp onaylamışım güya firmalar bizim kontörlerimizi neden bu uyanıklara bizim haberimiz olmadan transfer ediyor bunu anlayamıyorum biz asıl bu iletişim şirketlerinin aboneleri degilmiyiz anlayamıyorum birisi biliyorsa lütfen anlatsın saygılarımla

Sayfa 2/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri