"sağır duymaz uydurur" bunlarda kendilerine göre herşeyi uyduruyorlar milleti soymanın avantajları üzerine kafaları çalışıyor sadece bencil zihniyet saygılarımla aliharbiye.
"sağır duymaz uydurur" bunlarda kendilerine göre herşeyi uyduruyorlar milleti soymanın avantajları üzerine kafaları çalışıyor sadece bencil zihniyet saygılarımla aliharbiye.
LEBEN ?
onca relam var tv de olsun internette olsun çoğu yalan. sorarım sizlere avrupa kanallarını yakından takib eden kişiler olarak avrupalı kanallarda varmı böyle aldatmacalı reklam biz sesimizi çıkarmadıkça daha çokkkkk keriz muamelesi görücez. saygılar sevgiler.....![]()
ustalar bilgi için teşekurler
slm arkadaşlar havadan kontör nerde imiş.beleş peşinde olanlara az bile valla 400 değil 1000 kontör alsınlar.havadan kazanmak peşinde olan insanlara az bile bence.ALMADAN VERMEK ALLAHA MAHSUSTUR.
çok haklısınız vatandaş uyansın
bunlara birilerinin dur demesi lazım.ama nerede.
benim anlamadıgım nokta şu bu işlemleri iletişim şirketleri yani avea vodafone türksel mi yapıyor yoksa birilerini zengin etmek için canak mı tutuyorlar aynı şey benim başımada geldi fakat benimkisi telefonuma gelen bi sms yüzünden oldu yanlış bi tuşa basıp onaylamışım güya firmalar bizim kontörlerimizi neden bu uyanıklara bizim haberimiz olmadan transfer ediyor bunu anlayamıyorum biz asıl bu iletişim şirketlerinin aboneleri degilmiyiz anlayamıyorum birisi biliyorsa lütfen anlatsın saygılarımla
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri