REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon
82 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: HERKESE 100 KONTÖR Reklam Aldatmacası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi soyuyorlar milleti.. abi birileri bu işlere dur demeli artık. resmen Türk halkını koyun yerine koyuyorlar.. alttan gecen yazı öle i hızlı geciyorki okunmayı bırak düz çizgi gibi oluyor..
    hayır koyun yerine koymuyorlar koyunlara haksızlık etmeyin zaten bu tuzaklara kapılanlar... 50 yıldır türkiyenin durumu ortada dünyanın enpahalı petrolu internet erişimi doğal gazı lpgsi ve daha onlarca kalem kimde tepki var vodofon avrupada 1 yıllık aboneye kameralı cep telefonu hediye ediyor bizde?söylenecek çok şey var ama neyapacağız bilemiyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insaf yani ne gunlere kaldık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşler öncelikle bu bu konuyu acan arkadaşlara ve ilgi gösrenlere teşekkür ederim bende 6ay önce internetde bedava sınırsız telefon müzigi yazıyordu numara istendi bende numara yazdım abone etmişler kontürler sürekli eksiliyordu bizde evde çoçuklara kızıyorduk sonradan yapılan araştırmada haftada 24 kontür kesilmiş tvde oldugu gibi ufak yazıdayoktu internetde 6 ay bizi keriz yerine koydular aslında imzamız olmadan nasıl abone ediyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ercanmns arkadaşıma katılıyorum.türkiyede soyguna dur diyen ne bir mekanizma nede kanun var.balık baştan kokmuş kısacası...daha ne diyelimki...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatandaşı yolunacak kaz olarak görüp yoldukları kadar yoluyolar ama bizdede bi dur deyecek kanun yokki ancak vatandaşa uygulanıyo kanunlar devlet göz yumuyo versin bakalım cezaları yapabileceklermi ama nerde arkadaşlar kanmayalım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarılar için tüm emeği ğeçenlere teşekkürler. Şunu iyi bilelim kimse kimseye avantası olmadan zırnık vermez. aahepsi aldatmaca.Yöneticilerde uyuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

almadan vermek Allah(c.c.)a mahsustur
    hele bu firmalar yabancı kökenli ise yandın demektir
    ben burada en büyük kabahati devlette buluyorum
    milletimiz malum saf ve temiz her söylenene inanır
    kamu görevlilerin bu işlere dur denesi lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarınıza teşekkür ederi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar başta bizim medyamız da bunların oyununa alet oluyolar yapmasınlar madem bunların reklamlarını internette nereye tıklasam bu reklamlar çıkıyor engellesinler madem.
    Konu ievsan tarafından (13-07-2008 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thanks

Sayfa 4/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri