[quote=MORA;330506] bizi k:::iz mi sanıyorlar. quote]hayır yanılıyorsun sanmıyorlar biliyorlar çünkü bu tuzağa düşen çok insan olmasa yapmazlar
[quote=MORA;330506] bizi k:::iz mi sanıyorlar. quote]hayır yanılıyorsun sanmıyorlar biliyorlar çünkü bu tuzağa düşen çok insan olmasa yapmazlar
SoyuyoLar miLLeti yaa...
ultrAslan
tam hain bunlar millete resmsn tuzak kurmuşlar
özellikle forumlarda çok gördüğümüz ve genellikle worm veya spam içerikli olan
sözde google reklamı ''500 kontör kazandın, tebrikler, hadi tıkla'' yazılarına ne demeli?
tıkladığın gün yandığın gündür.
hani bir msn niki gibi;
seni sevdiğim gün, öldüğüm gündür gülüm,
gibi yani.
işte, az önce yazdığım cevapta bile benzer reklam çıktı.
bu konuda telekom özellikle açıkladı ve
ücret indirimi sağlayan hiçbir numara veya sistem bizimle ilgili değildir,dedi.
Bizim sitede bu reklamlar bazen cıkmaktadır.Bunun nedeni googleye reklam verenlerin meta etiket kullanması örnek kontor-turkcell-telefon vs eklenince googlede bunu siteye uygun cıkartıyor bir nevi bizim kabahatımız yok bu olayda inanın ben bunları engelleyebildigim kadar engelliyorum malesef ama google 200 limit veriyor yapacak birşeyimiz yok malesef.
Bende istemem böyle reklamlar cıksın ama malesef bu tür konuları rekabet kurumuna bildirmek lazım Ayrıca forum gizlilik linkinide herkese okumasını tavsiye ederim..Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
sizin duyalılığınızı biliyorum üstadım.
sorun burası veya başka bir forum değil.
bazı şeyler tabii ki bizim dışımızda.
ben benzer başka tehlikelere dikkat çekmek adına yazmıştım.
saygılar.
İnanmayana engelledigim listeyi göstereyimde herkes ibret alsın.
Yukarıdakiler çoğu çöp sitedir malesef kontor avcıları bedava diyip aldanmayın..Arkadaşlar bu iş artık ticaret oldu bu kontor reklamlarından ayda onbin dolarlar kazanan var bakın size bu konuyla ilgili 1 konu vereyim adsense yayıncılarıda bıktı malesefKod:100links.com 123melodi.com 250kontur.info aceleedin.info amerikanvizesi.com arkadasbulduk.info arkadasbulur.info arkadaszamani.info asikim-askima.info asiklarakontor.info askalemi.info askatesi.info/Ask askbahcesi.info askfalibak.info askhikayelerimsohbet.info askhikayesohbet.info/ askimm.info askinitestetinmi.info askinitestett.info/Ask askmesk.info asksevgihikaye.info asksiirsevgi.info asksiteniyap.info askuzmani.com askyerinegel.info askyolu.info askyorumu.info askzamani.info/Ask bebegimsin.info bedava-kontor-al.info bedavakontor.info bedavakontorbedavasms.net bedavakontorkazan.info bedavakontormelodi.com bedavamelodinimelodiler.com bedavamsnindir.info bedavasmsbedavakontor.info bedavayasmsindir.info bedayakontorindir.info bestcep-msn.info/ birsen.info birtekaskim.info blinko-tr.com blinko.com.tr blinkotr.com casuscell.com cebbineyukle.info cebin.de cebmsnburada.info/MSN.YUKLE cep-msnnow.info cep-msnsite.info cepmaster.com chatsohbetvideo.info/ cisil.info diyetcepte.com eglenceseninle.com filmvideoindir.info filmvideoyoutube.info/ firsatbul.info flycell.com.tr forumportali.info gecelerigel.info gelbenimol.info geyikmerkezi.com gittigidiyor.com googlepages.com greencard-abd.com greencardofisi.com gtalk-msn-yukle.info gunlukburcum.com guzelsozlersiir.info/ haberresim.info/ hediye100kontorun.info hediye250kontorun.info hediyetelefon.com hediyevar.info hemenbedavakontor.com hepsisat.om herkesisasirt.info hikayesiir.info/ hikayevideo.info indir-inndircom-tamindircom.info indir-program-yukle.info indir-yukle.info indirindirindir.info indirkontorler.info indirmeyukleme.info indirrtamindirkontur.info indirryukle.info indirryuklee.info indirturkyukle.info/ indirveyukle.info/ indiryukledownload.info indiryukleedownload.info inndir-kontor.info inndirdownload.info inndirryuklee.info inndiryoutube.info/ inndiryukledownload.info isimmelodi.com istanbularkadas.info kalbindeki.info/Ask kampanyaci.info kiminsevgisibuyuk.info kontor-bedava.info kontorben.info kontorcuindir.info kontorfox.info kontorkontor.info kontorlerbedava.com kontorlerindir.info kontormobi.info kontoronline.info/ask-sevgi kontorsohbet.info kontorumbol.info kontoryagmuru.com kontoryukle.org konturcuyukle.info koysepete.com melodi1.com mixedin***.com mobilci.com/Astro msn-gtalk-indir.info/UCRETSIZ msnindirt.info msnkullanin.info nebulursanindir.info oxfordroundtable.co.uk oyun-msn.info ozelkampanya.info programindirr.info/ programindiryukle.info/ programyuklee.info/ promosyonlar.info ringofon.com securejmp.com sendeindir.info seniseviyormu.info sevgibuldum.info sevgikelebegi.info sevgiliarkadas.net sevgililerekontor.info/ sevgiodasi.info/Ask siirhikaye.info sineklereson.com sineksizyaz.com smbs.info smskontor.info/asksevgi sohbetask.info sohbetavrupa.com/ sohbetindir.info/ sohbetsiir.info sonaskim.info super-kontor.com superarkadas.com tamindirkontor.info tamindirr.info tamindiryukle.info tatilarkadasi.info tatilarkadasim.info tek-gece.info turkceprogram.info/ ucuzkontor.info vakitli-indir.info videoizleme.info www.hepsisat.com yatakaskim.info yazkampanyasi.info yokboylesey.info youmobile-tr.com youtubefilmvideo.info/ youtubetamindir.info youtubeturk.info youtubevideodizi.info/ yukle-inndir.info yukle-kontor.info yukle-kontur.info yukleindirdownload.info yukleinndir.info yuklesmslerini.info yukleveindir.info zevkegel.info zevkli.orgBu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bu kullanıcı dostu faydalı uyarılar ve duyarlılık için;
tekrar ve yürekten teşekkürler.
Dikkat ettinizmi bilmiyorum bu çöp sitelerin hep uzantısı.info lu info adreslerini 1 dolara veriyorlar bu uyanıklarda bu çöp adlarla malesef türk insanının kontorune el koyuyor.Ya bizim ülke olarak neden ilerleyemedigimizin en basit örnegidir bu olaylar bile bile gözyumuyoruz malesefosmanlı bile kendi içinden yıkıldı bu tür olaylarda bizi yıkmaktadır. 400 kontor al sonra 100 kontor ver çok guzel ya
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri