uyarı için sonsuz teşekkürler ama insanımız çok aç böyle şeylere bu sebeple inanıp abone oluyoruz
banada aynısı olmuştu her güm 9 kontör alıyorlardı ama en sonunda aboneliği iptal ettim
babanın oglunu ogolun babayı soymaya çalıştıgı bu devirde nerdeymiş anası hayrına bedava kontör dagıtan bedava geçinmek isteyenlere acımıyorum çalışmayı ögrensin dürüst insanlara saygılar
akıl işi degil zaten inanmak bu yalana çok kötü bir sistem tşkler emegine saglık
bu aldamacaya dur diyecek yok mu?
hadi bu reklamlar tam tersi olsa?!!.''Herkese kazık atabilceğimiz kadar zamanımız var.siz bize 400 kntr verin,,biz size 100 kntr verelim,,(ayrıca wap,gprs ücretlerinide kendi ceniziden ödüyonuz,wap ta 1dk. da 1 kntr gidiyor,,gprs de de 60 kb ta 1kntr gidiyor.)deseler nasıl olur??kimse gelirmi acaba bu tuzağa???!!! zuhahahhaaa ............. o kazığı atıcak insanlara güzelce bi ana avrat sövmek isterdim ama BANLAN MAK istemiyom..Bu site insanları uyandırıyor,,herkezin işine yarıyor çünkü
,,,,,,,omer boz ,,, bysssssssss
ben msaj attım herksi bekliyorum dur diyelim bu soyguna
Artik heryerde var ben Almanyadaym burdada sms olarak geliyor yok sunu kazandin bir sms yeter yada tlf am sunu iyi bilmeliyiz eger onlarin kari olmasa bize neden bir sey versinler gecenlerde bir mektupta 400.000 euro kazandim diye geldi karsiliginda belirli zamanlarda para yatirmami sonunda o paranin benim olacagina dair garanti veriyorlar kardesim o parayi verecekolan benim 15, 20 euro mami kalmis amac acik soymak en zayif noktalarimizi bulup soymak bunlar aciktan yapilan hirsizlik daha nediyebilirizki herkesin daha dikkatli olmasi dilegiyle
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri