REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon
82 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: HERKESE 100 KONTÖR Reklam Aldatmacası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Abicigim bizim halkımız buna atlamıştır internette googleye bile hileli reklam verenler var yok 250 kontor kazandın yoksa 500 sms kimse tel nosunu falan girmesin bunu mail atalım forum olarak bari bizim uyeler kurtulsun 41 bin uye varsa bunun cogu eşe dosta söylese 1 milyon kişi olur
    sizlere katılıyom ama iğneyi önce kendimizede batırmmız lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarı için sonsuz teşekkürler ama insanımız çok aç böyle şeylere bu sebeple inanıp abone oluyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

banada aynısı olmuştu her güm 9 kontör alıyorlardı ama en sonunda aboneliği iptal ettim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

babanın oglunu ogolun babayı soymaya çalıştıgı bu devirde nerdeymiş anası hayrına bedava kontör dagıtan bedava geçinmek isteyenlere acımıyorum çalışmayı ögrensin dürüst insanlara saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar RTÜK 'e Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden bu aldatmacayla ilgili şikayette bulunalım. Lütfen duyarsız kalmayın tv lerde bu reklamı görmekten bıktım artık zırt pırt çıkıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akıl işi degil zaten inanmak bu yalana çok kötü bir sistem tşkler emegine saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu aldamacaya dur diyecek yok mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi bu reklamlar tam tersi olsa?!!.''Herkese kazık atabilceğimiz kadar zamanımız var.siz bize 400 kntr verin,,biz size 100 kntr verelim,,(ayrıca wap,gprs ücretlerinide kendi ceniziden ödüyonuz,wap ta 1dk. da 1 kntr gidiyor,,gprs de de 60 kb ta 1kntr gidiyor.)deseler nasıl olur??kimse gelirmi acaba bu tuzağa???!!! zuhahahhaaa ............. o kazığı atıcak insanlara güzelce bi ana avrat sövmek isterdim ama BANLAN MAK istemiyom..Bu site insanları uyandırıyor,,herkezin işine yarıyor çünkü
    ,,,,,,,omer boz ,,, bysssssssss

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben msaj attım herksi bekliyorum dur diyelim bu soyguna

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Artik heryerde var ben Almanyadaym burdada sms olarak geliyor yok sunu kazandin bir sms yeter yada tlf am sunu iyi bilmeliyiz eger onlarin kari olmasa bize neden bir sey versinler gecenlerde bir mektupta 400.000 euro kazandim diye geldi karsiliginda belirli zamanlarda para yatirmami sonunda o paranin benim olacagina dair garanti veriyorlar kardesim o parayi verecekolan benim 15, 20 euro mami kalmis amac acik soymak en zayif noktalarimizi bulup soymak bunlar aciktan yapilan hirsizlik daha nediyebilirizki herkesin daha dikkatli olmasi dilegiyle

Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri