REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/9 123456789 SonSon
82 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: HERKESE 100 KONTÖR Reklam Aldatmacası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn HERKESE 100 KONTÖR Reklam Aldatmacası

Tv de her zaman goruyoruz bu reklamı ama alt yazıya kocaman dikkat ne yazıyor bakın

. Abonelik ücreti Turkcell kullanıcıları haftalık 25 std. SMS / 50 kontör, Avea ve Vodafone kullanıcıları 25 std.SMS / 50 kontördür ve otomatik yenilenir. Abonelik kapsamında tüm ürünleri limitsiz yükleyebilirsiniz. İptal için İPTAL yazıp 5151’e gönderin. Sisteme atılan her mesaj Avea ve Vodafone kullanıcıları için ücretsiz, Turkcell kullanıcıları için 1 Std. Sms / 2 Kontördür. Telefonunuzun Wap/Gprs ayarlarının eksiksiz olduğundan emin olun. Destekleyen telefon modelleri için müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz. Telefon ayarları için Avea müşteri hizmetleri : 4441500, Vodafone müşteri hizmetleri: 4440542, Turkcell müşteri hizmetleri: 4440532

Yani 2 ayda sizden tam 400 kontor alınıp 100 kontor veriliyor.Sitelerindeki tum içeriki limitsiz veriyorlar avantaj olarakta bunu görüyorlar lütfen dikkat edelim..

Tv deki reklam bu görenler görmeyenlere,bilenler bilmeyenlere iletsin

Konu Simba tarafından (09-07-2008 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi soyuyorlar milleti.. abi birileri bu işlere dur demeli artık. resmen Türk halkını koyun yerine koyuyorlar.. alttan gecen yazı öle i hızlı geciyorki okunmayı bırak düz çizgi gibi oluyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi soyuyorlar milleti.. abi birileri bu işlere dur demeli artık. resmen Türk halkını koyun yerine koyuyorlar.. alttan gecen yazı öle i hızlı geciyorki okunmayı bırak düz çizgi gibi oluyor..
    Abicigim bizim halkımız buna atlamıştır internette googleye bile hileli reklam verenler var yok 250 kontor kazandın yoksa 500 sms kimse tel nosunu falan girmesin bunu mail atalım forum olarak bari bizim uyeler kurtulsun 41 bin uye varsa bunun cogu ese dosta söylese 1 milyon kişi olur
    Konu Simba tarafından (08-07-2008 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Abicigim bizim halkımız buna atlamıştır internette googleye bile hileli reklam verenler var yok 250 kontor kazandın yoksa 500 sms kimse tel nosunu falan girmesin bunu mail atalım forum olarak bari bizim uyeler kurtulsun 41 bin uye varsa bunun cogu ese dosta söylese 1 milyon kişi olur
    neredeyse her gun bu tar maiiler geliyor banada. şuna tıkla 100 kontor hediye. buna uye ol 100 kontor anında diye. inanın bu zamana kadar bir kere bile olsun tam olarak okumadım hemen sildim.. HERKES BU TARZ KONULARDA GÖZÜNÜ AÇSIN. DİKKATLİ OLUN.. İŞ İŞTEN GEÇMEDEN..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Abicigim bizim halkımız buna atlamıştır internette googleye bile hileli reklam verenler var yok 250 kontor kazandın yoksa 500 sms kimse tel nosunu falan girmesin bunu mail atalım forum olarak bari bizim uyeler kurtulsun 41 bin uye varsa bunun cogu eşe dosta söylese 1 milyon kişi olur
    sizlere katılıyom ama iğneyi önce kendimizede batırmmız lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır koyun yerine koymuyorlar koyunlara haksızlık etmeyin zaten bu tuzaklara kapılanlar... 50 yıldır türkiyenin durumu ortada dünyanın enpahalı petrolu internet erişimi doğal gazı lpgsi ve daha onlarca kalem kimde tepki var vodofon avrupada 1 yıllık aboneye kameralı cep telefonu hediye ediyor bizde?söylenecek çok şey var ama neyapacağız bilemiyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben zaten böye şeylere pek inanmam ve üye olmam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serefsizler acayip soygun yapıyorlar bigün ringofona üye oldum fakat üyelimi iptal ettim sürekli kontor yiyiodu iptal de bi işe yaramadı hattımı değiştirdim sürekli telefona +18 yetişkin içerik gönderiyorlar şerefsizler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Age_of Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serefsizler acayip soygun yapıyorlar bigün ringofona üye oldum fakat üyelimi iptal ettim sürekli kontor yiyiodu iptal de bi işe yaramadı hattımı değiştirdim sürekli telefona +18 yetişkin içerik gönderiyorlar şerefsizler
    Bende uye oldum bende hattımı degiştirdim blinko diye bir yerdi kaç yıllık hattım gitti

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaklaşık iki yıl önce çok sevdiğim fenerbahçe min kanalını izliyordum,orada bir yarışma programı vardı ve çıkan soru son derece basitti,aradım ve katılmak istedim ekrandaki spiker tel.bağlantısı yapabilmek için biyerlerini yırtmasına rağmen şebeke şuan meşgul diye diye 180 kontörümü çok kısa bi zamanda yedi,o olay bana ders oldu artık yok hediye tlf.kazandın,yok tebrikler 250 kontör kazandınız hemen tıkla hemen kazan..düşmeyin sakın çok dikkatli olmak lazım arkadaşlar..selametle kalın..

Sayfa 1/9 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri