REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/9 İlkİlk 123456789 SonSon
82 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: HERKESE 100 KONTÖR Reklam Aldatmacası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Reklamı bir üste mesajda ve 1 ci mesajda verdim bu konu çok önemli arkadaşlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar bilgi için teşekurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar havadan kontör nerde imiş.beleş peşinde olanlara az bile valla 400 değil 1000 kontör alsınlar.havadan kazanmak peşinde olan insanlara az bile bence.ALMADAN VERMEK ALLAHA MAHSUSTUR.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok haklısınız vatandaş uyansın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlara birilerinin dur demesi lazım.ama nerede.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim anlamadıgım nokta şu bu işlemleri iletişim şirketleri yani avea vodafone türksel mi yapıyor yoksa birilerini zengin etmek için canak mı tutuyorlar aynı şey benim başımada geldi fakat benimkisi telefonuma gelen bi sms yüzünden oldu yanlış bi tuşa basıp onaylamışım güya firmalar bizim kontörlerimizi neden bu uyanıklara bizim haberimiz olmadan transfer ediyor bunu anlayamıyorum biz asıl bu iletişim şirketlerinin aboneleri degilmiyiz anlayamıyorum birisi biliyorsa lütfen anlatsın saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DUACILI Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim anlamadıgım nokta şu bu işlemleri iletişim şirketleri yani avea vodafone türksel mi yapıyor yoksa birilerini zengin etmek için canak mı tutuyorlar aynı şey benim başımada geldi fakat benimkisi telefonuma gelen bi sms yüzünden oldu yanlış bi tuşa basıp onaylamışım güya firmalar bizim kontörlerimizi neden bu uyanıklara bizim haberimiz olmadan transfer ediyor bunu anlayamıyorum biz asıl bu iletişim şirketlerinin aboneleri degilmiyiz anlayamıyorum birisi biliyorsa lütfen anlatsın saygılarımla
    Bu firmalar gsm operartorleri ile anlaşıyor sonra uyanıklık yaparak tv de ve internette reklam yapıyorlar aslı astarı malesefki yok buna tv ler gsm operatörleri gözyumuyor yani kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez hesapı.

Daha öncedende demiştim internette özellikle bedava kontor-bedava melodi reklamlarına aldanmayın bu bir dolandırıcılıktır
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım Türkcell kullanıyor bir yerden bedava melodi kazandınız indirebilirsiniz diye bir mesaj gelmiş ve beğendiği bir parçayı indirmiş.Ondan sonra gelen faturalara bir baktık 26 ytl fazla geliyor faturayı bir inceledik flycell diye bir yere sürekli bu para kesiliyor hemen müşteri hizmetlerini aradık ya bu flycell'i iptal edin yada hattı kapattırıyoruz dedik ve iptal ettiler ama iptal ettirene kadar 100 ytl gitti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu reklam inanılcak gibi değildi zaten xD

Serkan abi geri döndüm xD

Sayfa 2/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri