Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: ABD liler kaçtı, Türk çatıştı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ABD liler kaçtı, Türk çatıştı

Kanlı saldırının hedefi Amerika konsolosluğuydu. Kapıda Türk polisi nöbet tutuyordu. Kurşunlar onlara sıkıldı. Ortaya çıktı ki bizimkiler çatışırken, Amerikalılar kaçmış...

Görgü tanıklarının ifadesini, güvenlik kamerası kayıtları da doğruladı.
    Bir görgü tanığı şöyle anlatıyor; "Olay yerindeydim. Olayın gerçekleştiği sırada, Amerikalı görevliler kendi kulübelerine kaçtı. Bizim polisimiz ateşlerine karşılık verdi.

Bir başka görgü tanığı ise "Olayın ardından içeriden hiç bir Amerikalı çıkıp müdahale etmedi. Neden böyle oldu. Ne zamana kadar böyle sürecek" şeklinde konuştu.

Güvenlik kaydı şaşırttı

Konsolosluk binasındaki güvenlik kayıtlarına polis el koydu. İnceleme başlarken ilk bilgiler, görgü tanıklarının "ABD'liler kaçtı" ifadesini doğruladı.

Güvenlik kayıtlarına göre saldırı şöyle gelişti;

"Başkonsolosluğun yakınındaki otoparkın önünde duran gri renkli otomobilden ellerinde silahlarla 4 saldırgan indi. Bu kişilerin tamamının sakallı oldukları görüldü.

Bu kişilere ilk müdahale sokakta bulunan trafik çekicisinde görevli trafik polisinden geldi. İlk vurulan da bu polis oldu. Saldırganlar yaklaşık 50 metrelik mesafeyi koşarak kat etmeye başladı.

Bu sırada konsolosluk girişinde bulunan Amerikalı güvenlik görevlilerinin içeriye kaçtıkları görüldü.

Konsolosluğun öndeki kulübeden çıkan Türk polisleri saldırganlarla çatışmaya girdi. Saldırganlardan üçü bu çatışmada vuruldu. Ayakta kalan son kişi ise otopark istikametinden hızla gelen gri renkli otomobile binerek kaçtı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir kez Daha Tüm Dünya Türk Askeri ve Polisinin Ne oldunu gördü !

Türk Herzaman Türktür !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten o kadar korkak olmasalar kale gibi binaların içinde saklanmazlar normaldir kaçmaları bi şey demeye gerek yok.. bu işler mangal gibi yürek ister ve gözünü kırpmadan bi an bile tereddüt etmeden vatanı için can vermek ister ..
    ama bu can verdikleri vatan bizim değildi malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haberlerde dinlediğime göre amerikalıların içeri kaçmasının nedeni, amerikalılar kendi konsolos toprakları dışında çatışmaya giremiyormuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ama Irak'ta, Afganistan'da giriyorlar. Bu sözleri yersek tabi. Olan o yeni işe başlamış olan gencecik polis yavrularımıza oldu. Gerisi hikaye. Bu alçak şeref.sizler niye Amerikalıların bulunduğu kulübeye değilde Türk polisinin nöbet tuttuğu kulübeye saldırıyorlar. Sizcede garip değil mi? Bunlarda ABD'nin Pakistanda, Afganistan'da besleyip büyüttüğü Türkiye ofisinde çalışan ayakçılardır, tıpkı PKK gibi bir örgüttür. Dikkat edin bunlar din sosuyla karıştırılmış güya ABD hedeflerine saldırılar düzenlerler ama ne hikmetse en ağır saldırılarında bile bir tane Amerikalı veya saldırdıkları ülke insanları ölmez. Tüm saldırılarında saldırıyı gerçekleştirdikleri ülke vatandaşları ölmüştür. Örneğin geçen yıllarda yine İstanbulda yabancı bir bankaya yapılan saldırı. Allah'ınızı severseniz bir bakın bakalım kaç tane o ülke vatandaşı öldü; kaç tane Türk vatandaşı öldü. Ortalığı karıştıran taşeronlardır bunların hepsi.Tıpkı PKK gibi. Allahtan korkmaz herifler; ne istediniz o gencecik polislerimizden. Daha fazla yazıyı uzatmayım. Zaten tüm sinirlerim ayakta. Şehit polislerimize Allah'tan rahmet ve acılı ailelerine de sabırlar diliyorum.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (09-07-2008 Saat 20:57 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Haberlerde dinlediğime göre amerikalıların içeri kaçmasının nedeni, amerikalılar kendi konsolos toprakları dışında çatışmaya giremiyormuş.
    somalideamerikan konsoloslugunu basmak ısteyenlere şakır şakır mermi sıkmasını biliyorlardı :49:
    olan bizim evletlarımıza olmusştur şehit polislerimize Allahtan rahmet kederli ailelerin sabır diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben 17 yaşındayım ben şunu düşündüm bu olayı amerikalılar biliyoerdu bence kaçmalarındaki neden bizleri yem atmaları ve bizim ülkemizde böyle bi karmaşanın çıkmasına göz açtırmaları.Ben bunu düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar zaten isteseler bizim polislerimizde kurşun geçirmez kulubelerinde saklanabilirlerdi ama kanımızda yok ki adam satmak!!arkadaşı vurulmuş o polis hiç düşünmeden kulubesini terketti işte mesele burda damarlarındaki asil kanda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz TÜRKÜZ onlar gibi kaçıcak adam degiliz cephede mermiler durmadan uçuşurken siperden çıkıp arkadaşını alan biriyiz.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri