Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ile 27 arası

Konu: UZaYLıLaR ßiZi iZLiYomu$ !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlış hatırlamıyorsan kuran-ı kerim de de bu mahlukatlardan bahsediliyor hatta ve hatta bu mahlukatlarla iletişim kuran bir peygamberimiz var şuan ismi aklıma gelmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşım varya her fırsatta mübarek kitabımızı karıştırmayın allah rızası için kuranı kerimi bilen bir arkadaş çıksın ve söylesin bana şu ayette şu hadisi şerifte uzaylı lar vardır diye hepinizden özür dileyeceğim sadece bahsedilen görünmeyen ama olan hem bu boyutta hem de diğer boyutta gezebilen varlıklar cinlerden meleklerden bahsedildiğini biliyorum bakın lütfen yanlış anlamayın ama kuranı kerim zannedersem tahmin, ediyorum ile konuşulacak bir kitap değildir bu arada benim tanıdığım bir uzaylı var sizde yakından tanıyorsunuz sayın mustafa topaloğlu saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçen sene antalya kemerdeydim akşam 10. 30 civarında ışık belirdi ışık devamlı geziyor du herkez o ışıgı takip ediyordu kimi fotoraf çekiyor kimide kameraya kayıt ediyordu ben buna şahit oldum gözümle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben Dünyada Yalnız Olmadıgımıza İçten İnanıyorum.Onlarında Dediği Gibi
    Artık Alışşak İyi Olur
    Aynen katılıyorum. fotoğraf makinelerinede poz vereceklerinede inanmıyorum. Şöhreti onlar mı arıyo yoksa onları öyle çekmiş gibi gösterenler mi? Gazete ve tv yalakacılığından ekmek yiyenin haddi hesabı yok biliyo musunuz? Asparagas..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ekrem66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben Dünyada Yalnız Olmadıgımıza İçten İnanıyorum.Onlarında Dediği Gibi
    Artık Alışşak İyi Olur
    Aynen katılıyorum. fotoğraf makinelerinede poz vereceklerinede inanmıyorum. Şöhreti onlar mı arıyo yoksa onları öyle çekmiş gibi gösterenler mi? Gazete ve tv yalakacılığından ekmek yiyenin haddi hesabı yok biliyo musunuz? Asparagas..
    dünyada zaten yanlız değiliz.

ama uçsuz bucaksız evrende bencede yanlız değiliz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilmediğimiz konularda ahkam kesmekte üstümüze yok vesselam.elinizin altında internet denen bişey var araştırın biraz,bu kadar tembel olmayın.örneğin arama motoruna sirius yazın bakın neler çıkacak.uydu isminden bahsetmiyorum bu arada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uzaylılar olabilir ama insanoğlundan üstün olduğu anlamına gelmez

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri