Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: NASA’nın çözemediği fotoya yanıt

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn NASA’nın çözemediği fotoya yanıt

Aşağıda görecegınız fotoğraf Amerikan Uzay Araştırma Merkezi'nden (NASA) alınmıstır.
    Fotograf Amerikan Uzay Araştırma Merkezi'nin (NASA) en son teknolojiyle yaptığı teleskoplarla samanyolu gezegeninden sonra evrende elde ettiği en son görüntüdür.Bu fotografa NASA yetkilileri bir açıklama getirememistir.

İŞTE YANIT
    Kuran-ı Kerim (Rahman suresi 37. Ayet)
    Bismillahirrahmanirrahim;
    Gökyüzü yarıldığı zaman açılmış bir gül halini aldığında. Başka hangi şeyle Rabbinizi yalanlamaya kalkışırsınız ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart NASA nın Çözemediği Fotoğrafı Yüce Kuran-ı Kerim Çözdü.....

Aşağıda göreceğiniz fotoğraf Amerikan Uzay Araştırma Merkezinden (NASA) alınmıştır.Fotoğraf Amerikan Uzay Araştırma Merkezinin en son teknoljiyle yaptığı teleskoplarla samanyolu gezegeninden sonra evrende elde ettiği son görüntüdür.Bu fotoğrafa nasa yetkilileri bi açıklama getirememiştir ve bu fotoğrafı islam alimlerine bir açıklama yapmaları için göndermiştir.İslam alimleride aşağıdaki ayeti beyan etmişlerdir:
    Kuran-ı Kerim (Rahman Suresi 37.ayet)

Bismillahirrahmanirrahim:
    Gökyüzü yarıldığı zaman açılmış bir gül halini aldığında başka hangi şeyle RABBİNİZİ yalanlamaya kalkışırsınız....? (Rahman Suresi 37.ayet)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sübhanallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Nasa bunu 31 ekim 1999 da yayimlamistir isteyen yukarida verdigim adresten bakabilir.

Bu haberi yapan arkadas sundugu haberlerde daha dikkatli olmasi gercekleri arastirdiktan sonra buraya koymasi dilegiyle.

Zira yukarida yazdigi gibi enson dedil en son bugünkü tarhli olmasi icap eder Ben bu resmin kondugu günden beri hergün bi siteye girer bkarim ne var diye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allaha inanmayanlar çözemez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalnız bu resim'in rahman suresi 37. ayetle bir ilgisini çözemedim ben
    37. ayet bir nevi kıyameti haber veriyor çünkü devamında anlatılanlar kıyamatle ilgili

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı m.demir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yalnız bu resim'in rahman suresi 37. ayetle bir ilgisini çözemedim ben
    37. ayet bir nevi kıyameti haber veriyor çünkü devamında anlatılanlar kıyamatle ilgili
    Kiyamet alemetlerinden oldugu belirtiliyor .Anlayacaginiz kiyamet yakindir .Allah bilir ama Dünya insanlarinin gidisine bakilirsa yakindir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı yöneticilerimiz şimdi bunada hurafe der...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah cc yardımcımız olsun ki insanlara çeşitli örnekler vererek kıyameti hatırlatmıştır fakat şu anda diğer kavimlerdeki gibi her türlü sapıklık ve bir sürü şeylerle uğraşmaktalar. Allah cc mahfiretini üzerimizden eksik etmesin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri