REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Sunny Original BTM Normal Board 09.07.2008 Yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sunny Original BTM Normal Board 09.07.2008 Yazılımları

sunny Orjınal Btm Yazılımları !!!

*Yazılımlar Sorunlu Oldugu Için Konu Kapanmıştır.herkesten özür Dilerim
    Konu Simba tarafından (09-07-2008 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usta tşk
    ama içerisinde farklı olarak ne var bir bilgi verirsen seviniriz
    ben kaon yazılımı kullanıyorum sunny yazılım görüntüsü hoşuma gitmiyor defalarca kullandım sunny yazılımı ama şimdi kaon yazılımı kullanıyorum ama farklı bir paket açıyorsa degiştirmek isterim
    Saygılar...................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baretta29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta tşk
    ama içerisinde farklı olarak ne var bir bilgi verirsen seviniriz
    ben kaon yazılımı kullanıyorum sunny yazılım görüntüsü hoşuma gitmiyor defalarca kullandım sunny yazılımı ama şimdi kaon yazılımı kullanıyorum ama farklı bir paket açıyorsa degiştirmek isterim
    Saygılar...................
    Yazılımlar neyi açar neyi açmaz bilmiyorum Az sonra deniyecem.Yazılım yazılımdır yenide olsa denemekte fayda var görüşüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KOSAVALI arkadaşım bu yazılımlar eskı v5.8.139 04.08.2006 tarihli yenı falan değil hiç bir şeyde açmıyor bilgine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    KOSAVALI arkadaşım bu yazılımlar eskı v5.8.139 04.08.2006 tarihli yenı falan değil hiç bir şeyde açmıyor bilgine
    Valla diger x forumda vermişler veren kişide guvenilir biri o yüzden bilmiyorum zaten denemedigimi söyledim belki fix yazılım yapmış olabilirler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla diger x forumda vermişler veren kişide guvenilir biri o yüzden bilmiyorum zaten denemedigimi söyledim belki fix yazılım yapmış olabilirler..
    hayır fixlı falan değil arkadaşım tüm şifreli kanalarda *** uptading.. yazıyor yazılım orjınal btm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MEMEDİM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır fixlı falan değil arkadaşım tüm şifreli kanalarda *** uptading.. yazıyor yazılım orjınal btm
    Tamam dosyaları kaldırdım herkesten özür dilerim buyuk bir forumun bu sekil yanlış dosya vermesi tuhaf bir durum

Konu kapanmıştır..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri