Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: ABD liler kaçtý, Türk çatýþtý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ABD liler kaçtý, Türk çatýþtý

Kanlý saldýrýnýn hedefi Amerika konsolosluðuydu. Kapýda Türk polisi nöbet tutuyordu. Kurþunlar onlara sýkýldý. Ortaya çýktý ki bizimkiler çatýþýrken, Amerikalýlar kaçmýþ...

Görgü tanýklarýnýn ifadesini, güvenlik kamerasý kayýtlarý da doðruladý.
    Bir görgü tanýðý þöyle anlatýyor; "Olay yerindeydim. Olayýn gerçekleþtiði sýrada, Amerikalý görevliler kendi kulübelerine kaçtý. Bizim polisimiz ateþlerine karþýlýk verdi.

Bir baþka görgü tanýðý ise "Olayýn ardýndan içeriden hiç bir Amerikalý çýkýp müdahale etmedi. Neden böyle oldu. Ne zamana kadar böyle sürecek" þeklinde konuþtu.

Güvenlik kaydý þaþýrttý

Konsolosluk binasýndaki güvenlik kayýtlarýna polis el koydu. Ýnceleme baþlarken ilk bilgiler, görgü tanýklarýnýn "ABD'liler kaçtý" ifadesini doðruladý.

Güvenlik kayýtlarýna göre saldýrý þöyle geliþti;

"Baþkonsolosluðun yakýnýndaki otoparkýn önünde duran gri renkli otomobilden ellerinde silahlarla 4 saldýrgan indi. Bu kiþilerin tamamýnýn sakallý olduklarý görüldü.

Bu kiþilere ilk müdahale sokakta bulunan trafik çekicisinde görevli trafik polisinden geldi. Ýlk vurulan da bu polis oldu. Saldýrganlar yaklaþýk 50 metrelik mesafeyi koþarak kat etmeye baþladý.

Bu sýrada konsolosluk giriþinde bulunan Amerikalý güvenlik görevlilerinin içeriye kaçtýklarý görüldü.

Konsolosluðun öndeki kulübeden çýkan Türk polisleri saldýrganlarla çatýþmaya girdi. Saldýrganlardan üçü bu çatýþmada vuruldu. Ayakta kalan son kiþi ise otopark istikametinden hýzla gelen gri renkli otomobile binerek kaçtý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bir kez Daha Tüm Dünya Türk Askeri ve Polisinin Ne oldunu gördü !

Türk Herzaman Türktür !!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zaten o kadar korkak olmasalar kale gibi binalarýn içinde saklanmazlar normaldir kaçmalarý bi þey demeye gerek yok.. bu iþler mangal gibi yürek ister ve gözünü kýrpmadan bi an bile tereddüt etmeden vataný için can vermek ister ..
    ama bu can verdikleri vatan bizim deðildi malesef

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Haberlerde dinlediðime göre amerikalýlarýn içeri kaçmasýnýn nedeni, amerikalýlar kendi konsolos topraklarý dýþýnda çatýþmaya giremiyormuþ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ama Irak'ta, Afganistan'da giriyorlar. Bu sözleri yersek tabi. Olan o yeni iþe baþlamýþ olan gencecik polis yavrularýmýza oldu. Gerisi hikaye. Bu alçak þeref.sizler niye Amerikalýlarýn bulunduðu kulübeye deðilde Türk polisinin nöbet tuttuðu kulübeye saldýrýyorlar. Sizcede garip deðil mi? Bunlarda ABD'nin Pakistanda, Afganistan'da besleyip büyüttüðü Türkiye ofisinde çalýþan ayakçýlardýr, týpký PKK gibi bir örgüttür. Dikkat edin bunlar din sosuyla karýþtýrýlmýþ güya ABD hedeflerine saldýrýlar düzenlerler ama ne hikmetse en aðýr saldýrýlarýnda bile bir tane Amerikalý veya saldýrdýklarý ülke insanlarý ölmez. Tüm saldýrýlarýnda saldýrýyý gerçekleþtirdikleri ülke vatandaþlarý ölmüþtür. Örneðin geçen yýllarda yine Ýstanbulda yabancý bir bankaya yapýlan saldýrý. Allah'ýnýzý severseniz bir bakýn bakalým kaç tane o ülke vatandaþý öldü; kaç tane Türk vatandaþý öldü. Ortalýðý karýþtýran taþeronlardýr bunlarýn hepsi.Týpký PKK gibi. Allahtan korkmaz herifler; ne istediniz o gencecik polislerimizden. Daha fazla yazýyý uzatmayým. Zaten tüm sinirlerim ayakta. Þehit polislerimize Allah'tan rahmet ve acýlý ailelerine de sabýrlar diliyorum.
    Saygýlar.
    Konu emmi tarafýndan (09-07-2008 Saat 21:57 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Haberlerde dinlediðime göre amerikalýlarýn içeri kaçmasýnýn nedeni, amerikalýlar kendi konsolos topraklarý dýþýnda çatýþmaya giremiyormuþ.
    somalideamerikan konsoloslugunu basmak ýsteyenlere þakýr þakýr mermi sýkmasýný biliyorlardý :49:
    olan bizim evletlarýmýza olmusþtur þehit polislerimize Allahtan rahmet kederli ailelerin sabýr diliyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben 17 yaþýndayým ben þunu düþündüm bu olayý amerikalýlar biliyoerdu bence kaçmalarýndaki neden bizleri yem atmalarý ve bizim ülkemizde böyle bi karmaþanýn çýkmasýna göz açtýrmalarý.Ben bunu düþünüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar zaten isteseler bizim polislerimizde kurþun geçirmez kulubelerinde saklanabilirlerdi ama kanýmýzda yok ki adam satmak!!arkadaþý vurulmuþ o polis hiç düþünmeden kulubesini terketti iþte mesele burda damarlarýndaki asil kanda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

biz TÜRKÜZ onlar gibi kaçýcak adam degiliz cephede mermiler durmadan uçuþurken siperden çýkýp arkadaþýný alan biriyiz.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri