Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Turkcell kampanyalara ara verdi sanýrým?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Turkcell kampanyalara ara verdi sanýrým?

Baya gecen aylarda 100 kontor yukle 250 bedava yada 1000 sms bedava gibi baya alýþmýþtýk kampanyalara 1 aydýr yapmýyor malesef.Sizin düþünceleriniz nelerdir arkadaþlar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ben halen ücretsiz olarak turkcellden turkcele mms atýyorum.
    ama bunun dýþýnda diðer kampanyalar aynen dediðin gibi yok..
    Recebin tavuðu çýktý iþler deðiþti..
    Ama sanýrým Ramazan ayýnda turkcell kullanýcýlarýný çok güzel süprizler bekliyor duyumunu aldým..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ben halen ücretsiz olarak turkcellden turkcele mms atýyorum.
    ama bunun dýþýnda diðer kampanyalar aynen dediðin gibi yok..
    Recebin tavuðu çýktý iþler deðiþti..
    Ama sanýrým Ramazan ayýnda turkcell kullanýcýlarýný çok güzel süprizler bekliyor duyumunu aldým..
    Bende mms atýyorum ama diger kampanayalr guzeldi.Neyse tonla kazan daha iyi her ay 90 kontor geliyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende mms atýyorum ama diger kampanayalr guzeldi.Neyse tonla kazan daha iyi her ay 90 kontor geliyor

aaa bak unuttum. aynen her ay 90 geliyor. ve bu ay tam ihtiyacým olduðu gün geldi TURKCELL gibisi yok henuz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kampanyalar bitti bizim konturler hep cepten gidiyor valla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar bence en pahalý gsm turcell kendi içinde dakikasý 4 köntür
    kampanyasý batsýn.
    Diyeceksiniz tarifeni deðiþtir bana birþey verecekse þart koþmayacak þunu yaparsan bu olur bunu yaparsan þu olur gibi
    iþin doðrusu artýk tamamen soðudum eþe dosta yeni nomu tanýtmaya baþladým bile
    þart koþmadan her yöne bir fiyat versin yeter
    hele zaman zaman gelen msjlarda bir tarife tanýtýrken tüm türkcell'ilerle yazmasý sinir bozucu baþka oparatör aradýnmý yandýn.
    Demir almak gelmiþse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri