Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
44 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 99 gölcük depremindeki esrarengiz olaylar ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta allaha iman peygamperimize inamatığı sürece hic bi işe yaramaz
    allah böyle felaketleri hic kimseye yaşatmasın allah dinten imantan ayırmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

depremi yalovada yaşayan biri olarak 4. ve 5. olaylara katılıyorum.öteki olayları bilemem allah bilir.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9

Alıntı halilgunduz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    depremi yalovada yaşayan biri olarak 4. ve 5. olaylara katılıyorum.öteki olayları bilemem allah bilir.....
    5 Numaralı olaya bende bizzat şahit oldum o gece nasıl olduysa uyku
    tutmadı saat 01:00 uyandım balkonda sigara içmeye çıktım sigaramı
    yakarken fark ettim gökyüzüne bakmadım dolunayın ışığı zannettim
    sigaradan bir nefes çekerken gökyüzünü gördüm aklıma ilk gelen şey
    gökyüzünde yıldızlar çok iyi göründüğünde ertesi gün hava çok iyi
    ve güneşli olacağına yordum neyse bir ara kafamı hafiften sola doğru
    çevirdimki yalova istikametine denk gelen tarafa bir baktım o tarafataki
    yıldızlar o kadar yakındıki dedikleri gibi elimi uzatsam dokunacağım

Hiç aklıma kötü birşeyler olacağı gelmedi

ALLAH o günleri tekrar yaşamaz İNŞALLAH

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olay.6. hayatımda hiç bukadar marmara denizinin sıcak olduğunu görmedim yer çınarcık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dikkat

Alıntı mustione Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet hayatımda okadar yıldızı bir arada görmedim deprem oldugu gece milyonlarca yıldız gökyüzü yıldızdan gözükmüyordu ve 1 ay kadar azalarak devam etti.
    Ben bir müslümanım, dinimede son derece bağlıyım. Ama bahsettiğiniz olay, bölgede meydana gelen elektrik kesintisi akabinde yerel ışık azaldığı için yani genel karanlık olduğu için, yıldızların daha rahat görünebilmesi ile ilgili. Şehirlerden uzaklarda yıldızlar böyle görünür. Ayrıca 1 ay devam etmeside bölgedeki elektrik hatlarının tamiri ve aydınlatmanın yavaş yavaş tekrar sağlanması nedeni ile oluşmuştur, muhtemelen. Okuyalım öğrenelim, şüpesiz hayır ve şer Allah(c.c.) 'tan ama hurafeler ile birilerinin bizim inançlarımızı suistimar etmesine izin vermeyelim!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar. gerçekten ibret verici bir olay.
    99 depremiyle ilgili benimde duyduğum bazı olaylar var. depremden sonra, kurtarma ekiplerindeki dalgıçlardan bazıları, suyun altında kalan cesetlerin, domuz suretinde ve başka yaratıklar suretinde görülmesi. daha neler neler.... ezan okunmasından rahatsız olunup, hoca efendiye bugün sabah ezanı okunmayacak denilmesi vs vs........ iyi günde değiliz arkadaşlar maalesef. ALLAH CC tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bu anlatılanlar olmustu.o sıralar her yere cadırlar kut-rulmustu.amerıkan askerlerı gelmıstı turkıye ve duyanın her yanından yardım gelmısti.am fırsatcı ınsanlar coktu evı yıkılmayan magdur olmayan kadınlar cocuklar adamlar amerıkan askerlerının ılac sigara yemek giyecek için olusturdukları yardım sıralarına katılıyorlardı.fırsatcı hırsızlar deprem zede gocuk altındaki kadınların kollarındakı altınları alıyolardı ezkapısı kırık dukkanların içinden malları calıyolardı, ezik arabaların parcalarını calıyolardı,
    ınsanlar ıbret almak yerıne fırsatcılıklarını degerlendırdıler.
    daha sonra fırsat bulup hırsızlık yapanları görumesı halınde vur emri cıkmıstı.unutulmayan cok sey var...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old yalan ve hufeler

marmara depremi olduktan sonra bazı kesimler kasıtlı olarak yalanlarla
    piskolojik savaş başlattılar goya tuzladaki subaylar israil li subaylarla kokteyl
    yaparken subayın birisi denize kuranı fırlatıp bunamı inanıyorsunuz demiş
    denizden ateş çıkıp deprem başlamış.bu yalancı yobaz cevreler insanların
    kaplerine korku salıp insanların dine yönelmelerine sağlamak istiyorlar bunlar
    islamı allah kapısı değil köşeyi dönme kapısı olarak görüyorlar.joponyada
    bundan daha büyük depremler oluyor 3kişi ölüyor müslüman devletlerde
    binler aramızdaki fark sofu olmak kolay insan olmak rahmani düşünmek zor.
    bizim en büyük düşmanımız cehalet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginç bir olay daha 99 depremi kuranda geciyor deprem 7.4 olmuştu kuran i kerimin 7. süresinin 4 ayetine bakın ( Nice memleketleri helak ettik. Onlara azabımız gece uykusuna dalmışken, yahut gündüz istirahat halinde iken gelmişti.)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı numan__06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    marmara depremi olduktan sonra bazı kesimler kasıtlı olarak yalanlarla
    piskolojik savaş başlattılar goya tuzladaki subaylar israil li subaylarla kokteyl
    yaparken subayın birisi denize kuranı fırlatıp bunamı inanıyorsunuz demiş
    denizden ateş çıkıp deprem başlamış.bu yalancı yobaz cevreler insanların
    kaplerine korku salıp insanların dine yönelmelerine sağlamak istiyorlar bunlar
    islamı allah kapısı değil köşeyi dönme kapısı olarak görüyorlar.joponyada
    bundan daha büyük depremler oluyor 3kişi ölüyor müslüman devletlerde
    binler aramızdaki fark sofu olmak kolay insan olmak rahmani düşünmek zor.
    bizim en büyük düşmanımız cehalet
    bende buna benzer şeyler duydum 2 kaynak evet o akşam orada bir toplantı varmiş işin daha ilginçi ilk depremin merkez üssünün gölcuk donanması olması bunu o zamanlar kanal 6 televizyonu haber yapmiştı spiker aynen sunu demişti 17 agustos gecesi saat 03.02 de sanki gökten bir balyoz gölcük donanmasına indi zaten bu tür söylentiler çıkınca hem depremin merkez üstü degişti hemde kanal 6 televizyonu kapandı

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri