REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/31 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021222324 ... SonSon
310 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: 4000-9000 Serisi 09-07-2008 Tarihli Yazılımlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Seferihisarlı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Vantage Marka 8 Diseqc switch ile kullanılıyor.
    ilk 4 çanak normal şekilde ayarlanıyor ikinci 4 çanak ise Diseqc 1.1 2 / 4 olacak ve Diseqc 1.0 danda diğer 4 uydu ayarlanıcak.

Diseqc 1.1 : Kapalı
    Diseqc 1.0 : 1 / 4

Diseqc 1.0 : 2 / 4

Diseqc 1.0 : 3 / 4

Diseqc 1.0 : 4 / 4

Diseqc 1.1 : 2 / 4
    Diseqc 1.0 : 1 / 4

Diseqc 1.0 : 2 / 4

Diseqc 1.0 : 3 / 4

Diseqc 1.0 : 4 / 4

Senin diseqc markasını bilmiyorum ama bağlantı bu şekilde...
    arkadaşım bilgilendirmen için teşekkürler ama benim Diseqc markasını bilmiyorum ama sizin verdiğiniz şekilde denyip bildireceğim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Zorlu size dedigim gibi yarın yanıt vericem dedim.Arkadaş yazmış ama bende şöyle yazayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeği geçenlere teşekkürler ve saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler...ellerinize saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardımlarınız için herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim arkdaşlar zaman ayırıp benim gibi bir acemiye yol gösterdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim sizlerin yanında Allahın izniyle acemilikten kurtulacağım.tekrar elinize ve emeğinize sağlık arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yardımlarınız için herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim arkdaşlar zaman ayırıp benim gibi bir acemiye yol gösterdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim sizlerin yanında Allahın izniyle acemilikten kurtulacağım.tekrar elinize ve emeğinize sağlık arkadaşlar.
    peki yaptınızmı buraya sonucu yazarsanız iyi olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende şimdi onu denedim ama işlem başarısız malesef onu soracaktım acaba neden olmadı yalnız ben şunuda yaptım Diseqc 1,2 işaretlemiştim ondan kaynaklanabilirmi diye soracaktım.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende şimdi onu denedim ama işlem başarısız malesef onu soracaktım acaba neden olmadı yalnız ben şunuda yaptım Diseqc 1,2 işaretlemiştim ondan kaynaklanabilirmi diye soracaktım.?

bu konuda sana şunu söyleyebilirim next super plus serılerınde bu 8 li dısegc denendi ve onda yapılan daha mantıklı googlede bir aram yaparsan next 8 li disegc die sonuç alırsın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

solasın volkan kardeş bide onu deneyeyim ama yinede hepinize teşekkürler bilgilendirmeniz için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

solasın volkan kardeş bide onu deneyeyim ama yinede hepinize teşekkürler bilgilendirmeniz için

arkadaşım foruma birazdan next super plus bölumune anlatımı koyacağım biraz beklersen iyi olur.

Sayfa 14/31 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021222324 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri