LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bende şimdi onu denedim ama işlem başarısız malesef onu soracaktım acaba neden olmadı yalnız ben şunuda yaptım Diseqc 1,2 işaretlemiştim ondan kaynaklanabilirmi diye soracaktım.?
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
solasın volkan kardeş bide onu deneyeyim ama yinede hepinize teşekkürler bilgilendirmeniz için
volkan kardeş iyi ama bnimkisi goldmaster 9400 vcı uyarmı sence
volkan kardeş benim Diseqc buna benziyor sadece markası değişik çanaklarımdaki sıralama ise: 1-42 derece 2-13 derece 3-7 derece 4-9 derece 5-şimdilik boş 6-şimdilik boş 7-19 derece 8-5 derece:49: :49: buna göre bana yardımcı olursan sevinirim.saygılar
dostum diseqc baglantılarını yani 1/4 e türksat bagladıysan makinadan da öyle denedin demi?
diger lnb lerin çıkışını mesela astra çanagınızıın lnb çıkışını al 42 nin baglı oldugu kısma tak makinadan da baglı olanı seç
sonra 42 yani türksat ınkini çalışmıyo dedigin kısımlara bagla
kısaca test et bakalım belki diseqc bozuktur.
ustam Diseqc bozuk olmadığını biliyorum çünki 76100 rahat bir şekilde izlemekteyim ama o da primierleri açmamakta onun için 9400 vcı bağlamak istiyorum dediklerinizin hepsini yaptım ama sonuç olumsuz sadece türksat ve hotbird alabiliyorum diğerlerini sinyal alamamaktayım ama neyse sizlerinde başını fazla ağrıtmak istemiyorum boş olan uçlarından birisine thor uydusunu bağlamayı deniyeceğim bakalım buradan seyredebilirim inşallah yinede yardımlarınız için teşekkürler.![]()
![]()
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri