Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
310 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 4000-9000 Serisi 09-07-2008 Tarihli Yazılımlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet ustam sizin dediğiniz gibi 42 ve 13 dereceleri alabiliyorum ama sonrasını alamıyorum kafayı yemek üzereyim ustam diğerlerini bir türlü alamıyorum:49: :49:
    diger lnb lerin çıkışını mesela astra çanagınızıın lnb çıkışını al 42 nin baglı oldugu kısma tak makinadan da baglı olanı seç

sonra 42 yani türksat ınkini çalışmıyo dedigin kısımlara bagla

kısaca test et bakalım belki diseqc bozuktur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diger lnb lerin çıkışını mesela astra çanagınızıın lnb çıkışını al 42 nin baglı oldugu kısma tak makinadan da baglı olanı seç

sonra 42 yani türksat ınkini çalışmıyo dedigin kısımlara bagla

kısaca test et bakalım belki diseqc bozuktur.
    ustam Diseqc bozuk olmadığını biliyorum çünki 76100 rahat bir şekilde izlemekteyim ama o da primierleri açmamakta onun için 9400 vcı bağlamak istiyorum dediklerinizin hepsini yaptım ama sonuç olumsuz sadece türksat ve hotbird alabiliyorum diğerlerini sinyal alamamaktayım ama neyse sizlerinde başını fazla ağrıtmak istemiyorum boş olan uçlarından birisine thor uydusunu bağlamayı deniyeceğim bakalım buradan seyredebilirim inşallah yinede yardımlarınız için teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri