Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: INPAX X-5100 kullanan veya satan varmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart INPAX X-5100 kullanan veya satan varmý

arkadaþlar bu cihazdan kullanan yada satan arkadaþýmýz varmý bu cihaz linux tabanlý ve dream box 500 S klonu yani aynýsý. yalnýz dream box 500 S den geri kalýr bir özelliði varmý yani dez avantajý. kullanan arkadþlar veya satan arkadaþlar bilgi verirlerse iyi olur. çünkü bu cihazý alamayý düþünüyorum. bildiðniz gibi dream box ýn orjinali biraz pahalý. ayný iþi görüyorsa neden bu olmasýn.

Özelllikler

Digital Linux Set Top Box
    Ethernet Communication Port
    Linux Isletim Sistemi
    Yerlesik INPAX Compact Crypt Modul
    Limitsiz Tv,Radio Kanali
    Optik Cikis
    250 MHz Ibm Mikro Ýþlemci
    32 MByte Ram
    100 Mbit Full Duplex Ethernet

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet bırebır kılonu bu cıhaz korede yapılmıs komadanda sadce bıraz deyısım var baska bır deyısım yok dostum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yakupowersky Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet býrebýr kýlonu bu cýhaz korede yapýlmýs komadanda sadce býraz deyýsým var baska býr deyýsým yok dostum
    peki mesela ben buna dream 500 S yüklenilenlerin hepsini yükleyebilirmiyim. yani alýnca dreamda yapýlan herþeyi yapabilirmiyim. Mesela dream dragon var bu dream 500 S aynýsý herþey yapýlabilio.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet herseyı yukleyebılırsın dostum drambox 500s ye ne yuklenıyorsa aynısını bu cıhaza yukleyebılırsın

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yanlıs hatırlamıyorsam bır fırma daha bu cıhazdan cıkardı kumanda aynısı oldugu ıcın cıhazın reklamını yapamadılar ıkıncı partıde galıba duzeltıler o sorunu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yakupowersky Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yanlýs hatýrlamýyorsam býr fýrma daha bu cýhazdan cýkardý kumanda aynýsý oldugu ýcýn cýhazýn reklamýný yapamadýlar ýkýncý partýde galýba duzeltýler o sorunu
    dediðim gibi o marka dream dragon çünkü kumandaasý herþeyi ayný.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bı fırma daha vardı onlar daha once cıkardılar fuarda vardı ama reklam yapamadılşar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bý fýrma daha vardý onlar daha once cýkardýlar fuarda vardý ama reklam yapamadýlþar

ya aslýnda dream orjinal almak lazým ama onunda fiyatý çok yüksek dream dradon aynýsý sayýlýr herþeyi yapabilion ondan daha az fiyaý ýnpax dahda aþaðý keþke dream fiyatýný aþaðý çeksede orjinal dream alsak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende almayý düþünüyorum bir yerde 145 dolar sýfýr fiyatý var Dream ile ayný özellikleri varsa almaya deðer gibi yapýlan bütün yorumlarda olumlu makina için forumumuzda kullanan arkadaþlar varsa yorum yaparsa iyi olur saygýlar,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým 6 aydýr kullanýyorum..problem yok...takýlma yok ...kilitlenme yok..harika bir cihaz....yalnýz bilgisayar gibi olduðu için tuþlar arasýný iyi kavramak gerekiyor ..ayný tuþun birden fazla görevi var..karýþýk gibi geldi ilk baþta..sonra alýþtým....dost tavsiyesidir....dream yazýlýmý kullanýlýyor...saygýlarýmla

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri