Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Fener'den Güiza açýklamasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 Fener'den Güiza açýklamasý

Fenerbahçe Kulübü, Ýspanya'nýn Real Mallorca Kulübü'nden transfer edilen Daniel Güiza için bonservis bedeli olarak 14 milyon Avro ödendiðini açýkladý.

Fenerbahçe Kulübü, Ýspanya'nýn Real Mallorca Kulübü'nden transfer edilen Daniel Güiza için bonservis bedeli olarak 14 milyon Avro ödendiðini açýkladý.

Sarý-lacivertli kulübün internet sitesinden yapýlan açýklamada, ''Gazetelerde, radyo ve TV haberlerinde yeni transferimiz Daniel Güiza için ödediðimiz bonservis bedeli konusunda yanlýþ rakamlardan bahsedilmekte ve spekülasyonlar yapýlmaktadýr. Fenerbahçe Kulübü, Güiza'nýn transferi karþýlýðýnda bonservis bedeli olarak 14 milyon Avro ödemiþtir'' denildi.

AA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inþallah bu paraya deðecek bir katký sunar fenere
    bon servisiyle birlikte 4 yýl için yaklaþýk 30 milyon euro
    ya mal olacak fenere?

ben bu iþlerden bir þey anlamýyorum artýk
    mehmet aurelio bedevaya gidiyor betise ondan daha kalitesiz bir
    topçuya bon servis olarak kulübüne 14 milyon euro ödeniyor bu nasýl
    bir yönetim anlayýþý bilen biri varsa söylesin bunun adý resmen baþarýsýzlýktýr...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýrlý olsun takýmýmýza

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mehmet aurelio ya çok üzüldüm üstadým ama ne diyelim her iki taraf içinde hayýrlýsý olsun..umarým çok aramayýz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

4 sene için 30 milyon auro ödeniyor. Buda ne yapar 60 trilyon. Gazeteler yalan yazmadýki. Bakalým aldýðý paranýn karþýlýðýnda ne verecek.Deðermi???????????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forma satýþlarýnda çýkartamazlar o paralarý alýnan futbolcu karþýlýðýný verebilecekmi acaba.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mehmet AURELÝO bedavaya gidiyor.Verin parayý Mehmet AURELÝO yada takýmda kalsýn. Kezmana yýllýk 3 milyon euro verdiler.takýma katkýsý tartýþýlýr. Ayný parayý yerli futbolculara çok görüyorlar.Yeni alýnan bir futbolcu için 30 milyon euro veriliyor.Yöneticileri anlamak mümkün degil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri