Mehmet Aurelio kulüp deðiþtirdi kalbini deðiþtirmedi. 7 yýldýr ekmeðini yediði, kendisi Aurelio yapan Türkiye'yi unutmadý. Aurelio Anadolu Ajansý muhabiri aracýlýðýyla merak edilen soruya cevap verdi: Terim çaðýrýrsa göreve hazýrým. Buraya gelmem Türkiye'ye aþýk olmamý deðiþtirmez

Ýspanya'nýn Real Betis takýmý ile anlaþan milli futbolcu Mehmet Aurelio, ''Fenerbahçe ile hiçbir sorunum olmadý, ancak Real Betis'in bana verdiði teklif daha iyiydi'' dedi.

TÜRKÝYE'YE AÞIÐIM

Real Betis ile bugün 3 yýllýk kontrat imzalayacak olan Aurelio, saðlýk kontrolünden geçmek üzere hastanede bulunurken telefonda AA muhabirine verdiði demeçte, Fenerbahçe'de çok arkadaþý olduðunu ve Türkiye'ye 'aþýk olduðunu' belirtip, Real Betis'e geliþinin bunu deðiþtirmeyeceðini söyledi.

Fenerbahçe'ye gelecek sezon özellikle Þampiyonlar Ligi'nde 'büyük þans' dileyen Aurelio, Real Betis'in de Ýspanya'daki önemli kulüplerden biri olduðunu ve her zaman La Liga'da oynamak istediðini kaydetti. 31 yaþýndaki futbolcu, ''Real Betis'e geldiðim için mutluyum. Burada da çalýþýp kendimi göstermek istiyorum'' dedi.

TERÝM ÇAÐIRIRSA GÖREVE HAZIRIM

Milli futbolcu ayrýca, A Milli Takým'da oynamaya devam etmek istediðini, teknik direktör Fatih Terim'in çaðýrmasý halinde her zaman göreve hazýr olduðunu ifade etti.

Öte yandan, Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu da ''Ne Fenerbahçe'nin ne de Aziz Yýldýrým'ýn düþmaný deðilim. Tam tersine bu kulübe sempatisi olan biriyim. Aurelio'nun Real Betis'e gelmesi tamamen profesyonel bir konudur. O Real Betis'e gelmek istemiþtir, ben de menajeri olarak bunu saðlamýþýmdýr. Bir Türk gazetesinde benim aðzýmdan verilmiþ gibi Aziz Yýldýrým aleyhinde söylenen tüm sözler yanlýþtýr'' açýklamasýnda bulundu.