REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Turkcell 5 dk 1 Kontor-Süper Tarife!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Turkcell 5 dk 1 Kontor-Süper Tarife!!!!!

Her ay 150 kontör yüklediğinizde 35 milyon Turkcell’li ile 5 dk’sı 2 kontöre, eğer her ay 250 yüklerseniz 5 dk’sı sadece 1 kontöre konuşabileceksiniz!

SÜPER tarifeye geçmek için ENUCUZ yazıp 7000’e mesaj göndererek katılabiliyorsunuz! Eğer tarifenizi değiştirdikten sonra kontör yüklemezseniz, Bizbize tarifesindeki gibi ücretlendirilmeye devam edilirsiniz.

Önce Mesjaını yollayın, ardından kontör yükleyin...
    Aynı zamanda da NAR'dan da faydalanabileceksiniz...

(Ps.:Tarife çıkacağını söylemiştim dimi akradaşlar )

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu prosesor tarafından (10-07-2008 Saat 14:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: link

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mükemmel !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence saçma milleti kontur yüklesinler para kazanalım diye aldatıyorlar her ay 250 kontur 40 ytl iyi para valla fabrikatörüz var sanki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sakarxa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence saçma milleti kontur yüklesinler para kazanalım diye aldatıyorlar her ay 250 kontur 40 ytl iyi para valla fabrikatörüz var sanki
    Turkcellin patronlarının ***fi gıcır oldugu için 250 kontor onlara sakız parası gibi geliyor malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her zaman aynı hesap fark malesef
    teşekürler bilgin için..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Turkcellin patronlarının ***fi gıcır oldugu için 250 kontor onlara sakız parası gibi geliyor malesef

aynen öyle
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla böle kampanyalara devam ederse turkcell 4 senelik telsim hattımı kapattıracam nede olsa her ay ikisinede 100 kontor yüklüyorum daha 4 gün önce kampuscelle kayıt ettirmiştim daha haber gelmedi ama keşkw olmasaydım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok konuşanlar için güzel ama parasıda peşin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw millet geçtim ben bu tarifeye ama tek seferde yazıyor şimdi kontor yukleyecem 150 kontor yok nası olacek bu iş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustione Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaw millet geçtim ben bu tarifeye ama tek seferde yazıyor şimdi kontor yukleyecem 150 kontor yok nası olacek bu iş

250 kontör al yükleme yaparken 100 kontörünü ayırın bunun de: onu diğer ay 100 kontör aldığımda yarıya böldürüp ikisini de 150 kontöre tamamlıycam dersin

harbi şaşkın bunlar yaaa 150 kontörü var mı turkcell in??

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri