REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Turkcell 5 dk 1 Kontor-Süper Tarife!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    250 kontör al yükleme yaparken 100 kontörünü ayırın bunun de: onu diğer ay 100 kontör aldığımda yarıya böldürüp ikisini de 150 kontöre tamamlıycam dersin

harbi şaşkın bunlar yaaa 150 kontörü var mı turkcell in??
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kontör Kartı Fiyatları 25 Kontör *4,5 YTL50 Kontör *8,3 YTL 100 Kontör 16,5 YTL 150 Kontör 25 YTL 250 Kontör38 YTL 500 Kontör71 YTL 1000 Kontör130 YTL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar turkcell 150 kontör kartı 25 ytl fiyatı yüksek , normalde 23 ytl olması gerekiyor... Ama bu turkcell 150 kontörünü satılması için bir kampanya yapacaktı onuda yaptı tebrik edrim turlcelli.
    kısaca benim anladıgım 150 kontör yükleyipte kampanyaya katılan arkadaşlar 2 ytl pahalı kontör alarak vede 5 dk 2 kontöre konuşarak yine yüksek fiyatan konuşmuş olacaklar... eger aylık 100 ile 150 kontör yükleyecek durumu olan arkadaşlar varsa kampuscell tarifesinden geçsinler daha karlı...

çok konuşan arkadaşlar içinde zaten her ay 250 kontör rahatlıkla yükleyecekleri için onlar için ucuz konuşmanın mutlulugunu yaşasınlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ben pişman oldum geçtigime 250 yukledim kombarama para gelmedi aradım bu tarifede konbara yok dendi yani kısacası kazıkmış neyse 1 ay geçsin kampüse geri dönecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustione Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla ben pişman oldum geçtigime 250 yukledim kombarama para gelmedi aradım bu tarifede konbara yok dendi yani kısacası kazıkmış neyse 1 ay geçsin kampüse geri dönecem
    zaten sen kampussten gecerek hatayı yapmışsın. hiç kampusten çıkılırmı yahu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Süper tarifeye geçtiğinizde KONBARA kullanamazsınız! Forumda çoğu kişi pahalı demiş ama bu daha başlangıç, 1 ay içerisinde bir çok yeni tarife ve kampanya çıkacak.. Ayrıca 5 dk. 1 kontör turkcell konuşmasında çok ucuz, çünkü bu tarife turkcell'in zararına bir kampanya...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart turkcellden 5 dakikası 1 kontur

arkadaşlar tarifenizi değiştirmek kaydı ile en az 150 kontür yüklemeniz dahilinde 5 dakikası 2 kontur 250 kontur yüklemenizde 5 dakikası 1 kontüre konuşabilirsiniz

EN UCUZ yazıp 7000'e gönderin, yükleyin, Süper Tarife ile uzun uzun konuşun.

ha unut madan tarifeniz değiştiğnde 1 aydan fazlatarifenizi başka tarifeye geçemiyorsunuz bilginize..(biraz karışık oldu ama anlarsınız umarım )
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

var dostum zate silin bence konuyu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ya bu tarife kazık bence silin bi zahmet konuyu da millet aldanıp tarife değiştirmesin saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sakarxa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet ya bu tarife kazık bence silin bi zahmet konuyu da millet aldanıp tarife değiştirmesin saygılar

herkesin bakış açısı farklı senin için cazip olmayabilir belki ama başkalırı için cazip olabilir. istemeyen zaten katılmaz. buradada yorumlar yapılıyor iyi yönü kötü yönü herşey tartışılıyor okurlarsa yazılanları. kararını herkes kendi verir.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri