REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Fener'den Güiza açıklaması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Fener'den Güiza açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, İspanya'nın Real Mallorca Kulübü'nden transfer edilen Daniel Güiza için bonservis bedeli olarak 14 milyon Avro ödendiğini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, İspanya'nın Real Mallorca Kulübü'nden transfer edilen Daniel Güiza için bonservis bedeli olarak 14 milyon Avro ödendiğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Gazetelerde, radyo ve TV haberlerinde yeni transferimiz Daniel Güiza için ödediğimiz bonservis bedeli konusunda yanlış rakamlardan bahsedilmekte ve spekülasyonlar yapılmaktadır. Fenerbahçe Kulübü, Güiza'nın transferi karşılığında bonservis bedeli olarak 14 milyon Avro ödemiştir'' denildi.

AA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah bu paraya değecek bir katkı sunar fenere
    bon servisiyle birlikte 4 yıl için yaklaşık 30 milyon euro
    ya mal olacak fenere?

ben bu işlerden bir şey anlamıyorum artık
    mehmet aurelio bedevaya gidiyor betise ondan daha kalitesiz bir
    topçuya bon servis olarak kulübüne 14 milyon euro ödeniyor bu nasıl
    bir yönetim anlayışı bilen biri varsa söylesin bunun adı resmen başarısızlıktır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun takımımıza

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mehmet aurelio ya çok üzüldüm üstadım ama ne diyelim her iki taraf içinde hayırlısı olsun..umarım çok aramayız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 sene için 30 milyon auro ödeniyor. Buda ne yapar 60 trilyon. Gazeteler yalan yazmadıki. Bakalım aldığı paranın karşılığında ne verecek.Değermi???????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forma satışlarında çıkartamazlar o paraları alınan futbolcu karşılığını verebilecekmi acaba.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mehmet AURELİO bedavaya gidiyor.Verin parayı Mehmet AURELİO yada takımda kalsın. Kezmana yıllık 3 milyon euro verdiler.takıma katkısı tartışılır. Aynı parayı yerli futbolculara çok görüyorlar.Yeni alınan bir futbolcu için 30 milyon euro veriliyor.Yöneticileri anlamak mümkün degil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri